shakira si mama lui pique
Divertisment

Shakira și mama lui Pique, în 2013 / Foto: Profimedia

Mama lui Pique, foarte afectată de despărțirea dintre fiul ei și Shakira. Solista le-ar fi interzis băieților ei să-i mai spună bunică

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique nu a lăsat urme doar asupra celor doi, ci și asupra apropiaților lor. Montserrat Bernabeu, mama fostului fotbalist, a sperat mult timp la o împăcare între aceștia. Mai mult, este extrem de supărată că nepoțeii ei nu-i mai spun bunică.

Conform publicației Marca, despărțirea, după 12 ani de relație ,dintre Shakira și Pique și-a pus amprenta asupra familiilor lor. Montserrat Bernabeu, mama lui Gerard, este devastată de situație, mai ales că acum nu mai este atât de apropiată de cei doi nepoți, Milan și Sasha, cu care obișnuia să petreacă mult timp. În trecut, fotoreporterii au surprins-o de multe ori cu băiețeii sau cu solista columbiană, semn că relațiile dintre ei erau armonioase. Mai mult, ani întregi au locuit în case alăturate, dar Shakira a decis recent să despartă cele două proprietăți cu ajutorul unui zid.

Montserrat Bernabeu
Mama lui Pique, alături de unul dintre fiii acestuia, 2015 / Foto: Profimedia

Citește și: De ce a stârnit Shakira furie printre spanioli: ”Atitudinea ei i-a oripilat pe cei prezenți!” Totul s-a petrecut în fața copiilor ei

Presa din Spania spune că solista columbiană le-ar fi interzis copiilor ei să-i mai spună bunică mamei lui Pique, motiv pentru care femeia suferă foarte tare. "Mama lui Pique e devastată de războiul pornit de Shakira. Conform unor surse din anturajul ei, dr. Montserrat Bernabeu a luptat până la capăt ca fiul ei să se împace cu Shakira. Acum, a întors foaia și suferă pentru nepoții ei, întrucât aceștia nu îi mai spun bunică", se arată în revista Lecturas.

shakira si mama lui pique
Shakira și mama lui Pique, în 2016 / Foto: Profimedia

Citește și: Shakira o învinuiește pe mama lui Pique pentru cea mai mare greșeală din viața sa: “Soacră, nu o să-ți mai urmez niciodată sfaturile”

Shakira face referire și la fosta soacră în piesa în care-l ironizează pe Pique

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu două săptămâni, Shakira a lansat o piesă tăioasă, în care-i ironizează pe Pique și pe noua iubită a acestuia, Clara. Și mama sportivului este adusă în discuție la un moment dat: "M-ai lăsat vecină cu soacra,/ Cu presa la ușă și datoriile la Fisc".

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de 10 ani și Sasha, de 8 ani.

În iunie 2022 au anunțat despărțirea. Deși la început, lucrurile au fost pașnice, acum, atât fostul fotbalist, cât și artista își "aruncă săgeți".

Citește și: Gerard Pique, pus la zid după despărțirea de Shakira: ”Ce mă întristează e că faima ți s-a urcat la cap și este patetic!”

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri