Shakira Rihanna
Divertisment

Shakira, surprinsă la plajă într-o zi normală a vieții ei. Cum arată vedeta

Respinsă din corul școlii și poreclită "dansatoarea din buric", Shakira a ajuns una din cele mai de succes artiste hispanice ale tuturor timpurilor. Cântăreața cunoscută în întreaga lume este urmărită constant de paparazzi, iar recent a fost surprinsă la plajă, alături de băieții săi.

Marele as din mâneca vedetei a fost “Whenever, Wherever”, piesă care a făcut furori în topurile internaționale și a ajutat-o să devină un artist de referință: în 2002, toți știau cine este Shakira! Domnii râvneau la ea, iar doamnele și domnișoarele voiau să fie ea.

18 ani mai târziu, artista e la fel de iubită și apreciată, iar fanii vor să fie ținuți în permanență la curent cu ce se întâmplă în viața ei.

Dincolo de munca din studio, Shakira este o familistă convinsă și o mamă devotată, care încearcă să dedice cât mai mult timp celor doi fii ai săi, Milan și Sasha.

Recent, ea a petrecut câteva ore la plajă, dându-le ocazia angajaților publicațiilor mondene să o surprindă în ipostaze rare.

Cu toate că nu s-a considerat vreodată norocoasă din punct de vedere amoros, după o relație de 11 ani cu fiul președintelui argentinian Fernando de la Rua l-a întâlnit pe fotbalistul Gerard Pique, căruia i-a dăruit doi băieți și pe care l-a numit "raza mea de soare".

Loială, fidelă și o familistă în adevăratul sens al cuvântului, vedeta nu a avut decât doi iubiți oficiali, dintre care unul i-a devenit partener de viață și tatăl copiilor ei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri