18th Annual Webby Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Brad Barket/Getty Images

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, reacție neașteptată pe internet: ”Nu trebuie să gândim toți la fel!”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Beverly Hills 90210”, care a fost diagnosticată cu un cancer în stadiu terminal, a mărturisit că se gândește să lanseze un podcast prin care își dorește să lupte împotriva ”culturii anihilării”, pe care o trăim în ziua de astăzi.

Într-o postare făcută pe contul personal de Instagram, actrița în vârstă de 50 de ani, care a fost diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu terminal, a mărturisit că a stat departe de social media în ultima perioadă, pentru că s-a plictisit să vadă cum oamenii care nu au aceeași părere ca ceilalți sunt pur și simplu anihilați de ceilalți.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

”A trecut ceva timp. Știu. Am avut niște bătălii de dus. Unele nu s-au încheiat încă. Am fost în modul de observare. Am analizat ce a devenit lumea în ultima perioadă. Ce a devenit țara mea.”, a scris ea în dreptul unei postări făcute pe contul persoanl de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Este prea multă ură și durere.”, a mai spus ea arătându-se, de asemenea, revoltată de cultura anihilării care se practică în prezent. Totodată, aceasta a spus că nimic nu o va opri să aibă propria părere și este revoltător ca oamenii care nu gândesc la fel ca majoritatea să tacă doar pentru că se tem de repercursini, de faptul că ar putea să fie excluși de ceilalți.

”Am multe de spus. Am opinii solide despre orice, chiar în această perioadă, când oamenii se exclud unii pe ceilalți pentru că nu împărtășesc aceleași opinii. Încerc doar să găsesc o modalitate bună de a le exprima. Nu trebuie să gândim toți la fel. Gândim, simțim și credem diferit, iar aceste lucruri trebuie să fie valabile pentru toți.”, a mai spus ea, mărturisind, de asemenea, că își dorește să lanseze un podcast în care să aducă în prim plan diferite subiecte.

Citește și: Shannen Doherty, apariție rară pe străzile din Malibu. Cum arată actrița diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

M-am plictisit să aud doar două versiuni. Există și a treia. Chiar și a patra. Pentru moment, vă doresc liniște, compasiune și respect pentru cei din jur.”, a mai scris actrița.

Shannen Doherty a vorbit despre lupta cu cancerul

În urmă cu mai bine de o lună de zile,  actrița a făcut publice imagini din cele mai dureroase momente de când a fost diagnosticată cu cancer, totul pentru a marca Luna Prevenției Cancerului la Sân.

”E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul și dorința mea este că dacă voi împărtăși asta cu voi vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul.”, a mărturisit actrița, care a continuat: ”Sper că prin aceste imagini voi încuraja femeile să-și facă mamografii, să meargă la controalele anuale.”, a mai spus ea.

Într-o imagine făcută publică pe contul personal de socializare, actrița apare întinsă în pat, îmbrăcată într-o pijama colorată, în timp ce în alta are un tampon nazal pentru a stopa sângerarea.

Citește și: Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul mamar în stadiul IV: „Nu mă plâng niciodată cu adevărat. Face parte din viața mea în acest moment.”

”În 2015 am fost diagnosticată cu cancer mamar. Am făcut mastectomie, chimioterapie și radioterapie. M-am confruntat cu multe sângerări de la chimioterapie. Mai mereu eram obosită.”, a mărturisit Shannen, care a dezvăluit că îmbrăca pijamale colorate pentru a-și îmbunătăți starea de spirit.

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că boala ei a revenit în stadiul 4.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri