Shannen Doherty
Divertisment

Shannen Doherty / Profimedia Images

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul patru, nu-și pierde speranța: „Sper să mai trăiesc câțiva ani!”

Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiul patru, nu-și pierde speranța și continuă să lupte pentru viața ei.

În vârstă de 52 de ani, actrița a dezvăluit, în cadrul unui episod nou al podcastului pe care îl moderează - „Let’s Be Clear” - că speră să mai supraviețuiască „trei-cinci ani”.

Potrivit New York Post, actrița din „Berverly Hills” își dorește să mai reziste câțiva ani pentru că acest lucru i-ar permite să facă terapia cu celule CAR-T sau alte tratamente care sunt în curs de dezvoltare.

Citește și: Primele poze de paparazzi cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul la creier. Nu și-a pierdut zâmbetul

„Vor fi mai multe opțiuni pentru tratarea cancerului, care ne vor da și mai mult timp. În această perioadă poate să apară chiar și un tratament”, a spus ea.

Actrița l-a avut invitat în cadrul podcastului pe oncologul ei, dr. Lawrence Piro, în cadrul căruia au vorbit despre starea ei de sănătate.

„Cred că e important să te gândești la fiecare terapie ca la un cal, la un cal de curse, pe care vrei să-l folosești cât de mult poți, după care să treci la altul și să faci la fel. Speri să faci câteva curse, după care să treci la un alt set, astfel încât timpul să fie cât mai lung”, a explicat Piro, iar Doherty i-a dat dreptate.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

„Călăresc acei cai și apoi voi avea alții. Sper să-l primesc pe cel care mă va ajuta cât mai mult timp posibil”, a mai spus ea.

Shannen Doherty, după ce cancerul i s-a extins și la oase

În aceeași publicație, vedeta a anunțat și că boala i-a ajuns la oase.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd....Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor... niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”a mărturisit actrița din „BH 90210”, în discuția cu reporterii People.

Citește și: Val de comentarii după ce Shannen Doherty a dezvăluit că a fost operată după ce cancerul i s-a răspândit la creier:„Ești o luptătoare”

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer mamar în 2015. După o dublă mastectomie, chimioterapie și radioterapie, în 2017 anunța că maladia a intrat în remisie. Trei ani mai târziu, însă, la începutul lui 2020, a făcut public că boala s-a întors și că s-a răspândit. Diagnosticul primit cu câteva luni înainte de a da vestea: cancer în stadiul 4.

În vara anului 2023, Doherty a distribuit un videoclip în care apărea în spital înainte de una dintre operațiile la care a fost supusă: îndepărtarea unei tumori pe creier.

În ciuda tuturor acestor lovituri, actrița nu se pregătită să renunțe. "Ceea ce îmi place să spun tuturor, inclusiv mie însămi, este despre a trece de doi, trei, patru, cinci ani, pentru că în acest timp va apărea un nou protocol medical, un nou studiu clinic. Mereu apare ceva, trebuie doar să ajungi până la acel punct".

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri