sharon osbourne
Divertisment

Sharon Osbourne a trecut printr-o operație la nivelul feței care a lăsat-o mutilată. / Foto: Profimedia

Sharon Osbourne, despre operația estetică nereușită, suferită anul trecut: "Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop"

Cea mai recentă intervenție estetică la nivelul feței a lăsat-o pe Sharon Osbourne cu un gust amar. Soția rockerului Ozzy Osbourne nu este străină de operațiile de înfrumusețare, dar cea mai nouă dintre ele, suferită în octombrie 2021, i-a adus dureri groaznice și un aspect de care s-a speriat imediat după ce s-a trezit din anestezie.

Fosta prezentatoare de 69 de ani s-a lăsat pe mâna chirurgului estetician pentru o procedură care să-i "șteargă" de pe față ani întregi și care să o arate din nou tânără și proaspătă. Facelift-ul este o intervenție la nivelul feței și, deseori, și al gâtului, care întinde pielea și lasă chipul fără riduri.

Citește și: Sharon Osbourne, de nerecunoscut pe stradă. Cum arată celebra prezentatoare fără pic de machiaj la 68 de ani

sharon osbourne

Sharon Osbourne nu a fost deloc mulțumită de rezultatul operației sale. Aceasta a povestit, cu sinceritate și fără a se feri de la a spune cuvinte dure, despre intervenția din urmă cu jumătate de an.

Sharon Osbourne, abonată la operații estetice

sharon osbourne

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

"Mi-am făcut un facelift complet în octombrie și arătam ca una din mumiile alea pe care le înfășori în bandaje. A durut ca naiba. Nici nu aveți idee", a povestit Sharon pentru jurnaliștii de la Sunday Times, cărora le-a spus și că a fost șocată când s-a văzut pentru prima dată după operație.

"I-am zis chirurgului: 'Cred că glumești'. Un ochi era diferit față de celălalt. Arătam ca un ciclop (figură mitică de uriaș care avea un singur ochi în mijlocul frunții n.r.). Tot ce îmi mai trebuia era o cocoașă", a mai mărturisit aceasta. Sharon nu a fost singura supărată din cauza rezultatului, ci la fel a fost și soțul ei, Ozzy Osbourne, care a încercat să o facă să înțeleagă că situația ei se va rezolva. Muzicianul i-a spus: "Nu-mi pasă cât costă, trebuie să refaci operația". În prezent, vedeta tv este mulțumită de cum arată, după ce a reparat daunele făcute de chirurgul la care a fost în octombrie.

Nu este pentru oprima dată când Sharon Osbourne a vorbit despre operațiile estetice. În 2013 a scris în cartea ei, "Unbreakable", despre numeroasele intervenții prin care trecuse până la acel moment, inclusiv o micșorare de sâni și o liposucție abdominală, iar în 2019 a mărturisit că a umblat la față și gât. Sinceră, aceasta a mărturisit că nu are vreo parte a corpului nemodificată în vreun fel.

Citește și: Cum ar reacționa Andreea Marin dacă fiica ei adolescentă i-ar spune că vrea să-și facă operații estetice. Vedeta e categorică

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri