Sharon Stone attends the Bulgari party in Milano
Divertisment

Sharon Stone la Bulgari Vogue B-Zero1 Aurora Awards, Milan Fashion Week. Profimedia

Sharon Stone, adevărul despre apariția sa la premiile Oscar din 1992: „Arătam îngrozitor”

Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, remarcându-se prin talentul său unic. Cu toate acestea, în urmă cu 30 de ani, vedeta nu ajunsese încă la notorietatea de care se bucură acum, lucru care nu i-a adus atât de multe beneficii. 

În martie 1992, cu doar câteva zile înainte de lansarea filmului „Basic Instinct”, care i-a adus celebritatea, Sharon Stone a fost invitată să prezinte decernarea premiilor Oscar. Actrița nu a avut dintotdeauna designeri care să o îmbrace, mai ales la începutul carierei sale, astfel că, la premiile Oscar din acel an, ea a trebuie să se aranjeze singură. 

Citește și: Sharon Stone a renunțat la machiaj și la rochiile spectaculoase, pentru o plimbare relaxantă în LA. Actrița face furori în orice ținută

Starul de la Hollywood, acum în vârstă de 64 de ani, și-a amintit că s-a coafat singură pentru eveniment. Actrița a declarat în cadrul podcastului „Table for Two with Bruce Bozzi” că „nimeni nu i-ar fi împrumutat atunci o rochie”

„Vedetele purtau rochii de 40.000 sau 50.000 de dolari, dar eu m-am dus să-mi cumpăr o rochie din poliester, pentru că era cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac”, a declarat actrița. „Mi-am făcut singură părul și machiajul. Arătam îngrozitor”, a continuat aceasta. 

Chiar dacă Sharon nu a fost cea mai bine îmbrăcată vedetă de la premiile Oscar din 1992, cu siguranță aceasta și-a perfecționat stilul în următorii ani. În 1996, actrița a participat la ceremonie într-o rochie lungă, din catifea, foarte elegantă, pe care a combinat-o cu o maletă neagră. 

Citește și: Sharon Stone, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița a arătat uimitor

De asemenea, în anul 1998, Stone a făcut istorie la gala premiilor, purtând o ținută impresionantă, formată dintr-o cămașă albă, pe care a combinat-o cu o fustă lungă argintie. Ținuta acesteia, inspirată din moda pentru bărbați, a influențat multe generații de actrițe din următorii ani, inclusiv pe Zendaya, care a purtat un look similar la premiile Oscar 2022. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri