sharon stone
Divertisment

Sharon Stone, fabuloasă la Cannes 2021 / Foto: Profimedia

Sharon Stone, o adevărată "Cenușăreasa" modernă. A îmbrăcat o rochie fabuloasă pe covorul roșu de la Cannes

Sharon Stone s-a transformat în regina covorului roșu de la Cannes! Actrița de 63 de ani a avut o apariție memorabilă, care nu putea trece neobservată.

Sharon Stone a fost o "Cenușăreasă" modernă la premiera peliculei "The Story of My Wife", la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta a îmbrăcat o rochie amplă, cu corset, într-o superbă nuanță de albastru deschis. Nenumărate flori de toate dimensiunile și culorile au fost aplicate atât în zona decolteului, cât și a poalelor. Creația inedită a avut buzunare, pentru, un plus șic și modern.

Citește și: Dovada că Sharon Stone și-a păstrat silueta de-a lungul anilor. Actrița a impresionat într-o rochie vintage, purtată acum zece ani

sharon stone
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cu cercei lungi, un zâmbet luminos și o coafură modernă, cu părul scurt coafat perfect pentru a-i lăsa chipul liber, Sharon Stone a părut să se simtă de minune pe covorul roșu. A stat minute în șir la poze și a socializat cu colegii prezenți la eveniment.

Secretele lui Sharon Stone pentru a arăta atât de bine la 63 de ani

 

Sharon Stone și-a dezvăluit secretele pentru silueta cu care se mândrește și la 63 de ani, menționând câteva dintre trucurile de la care nu se abate.

Doarme opt ore pe zi, mănâncă cât mai natural și bea ceaiuri din plante. Nu renunță nici la sport, așa că are și un tonus excelent.

Sharon Stone își începe ziua cu fructe. "La mic dejun, combinația mea preferată este cea de pepene roșu cu brânză feta și mentă, puțin ulei de măsline, sare și piper. De obicei mănânc și o bucată de pâine fără gluten și beau un ceai de plante", a povestit actrița pentru WSJ Magazine.

Citește și: Sharon Stone, electrizantă la 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” a îmbrăcat o ținută nonconformistă

Băile cu arnică și sare de la Marea Moartă o ajută să învingă orice dureri, indiferent că sunt cele de cap sau de mușchi. Dacă are probleme cu stomacul, bea ceaiuri de mentă, lămâie și ghimbir. "Sunt foarte blândă cu mine și în privința lucrurilor pe care le folosesc", a concluzionat starul din Basic Instinct.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?