Sharon Stone
Divertisment

Sharon Stone / Profimedia Images

Sharon Stone, despre momentul când a fost la un pas de moarte, în urmă cu 22 de ani: „Am fost rănită, nu le-au păsat de mine!”

Sharon Stone, actrița în vârstă de 66 de ani, a mărturisit că a fost „rănită” de „oamenii cărora nu le-au mai păsat de ea” după ce a fost la un pas de moarte în urmă cu 22 de ani, când a suferit un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală.

În vârstă de 66 de ani, actrița, care este cunoscută și pentru pasiunea pentru pictură, a mărturisit că medicii i-au dat unu la sută șanse de supraviețuire, dar a reușit să se recupereze după nouă zile în care s-a confruntat cu o hemoragie cerebrală, în urma unui AVC.

Citește și: Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

În cadrul unui interviu pentru Good Morning Britain, Sharon Stone a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să nu se mai întoarcă la Hollywood după acea pauză de șapte ani.

Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

„Primul meu pas real în procesul de recuperare a durat aproximativ șapte ani, iar acesta este un timp destul de îndelungat încât să-ți pierzi ritmul. În șapte ani nu mai ești pe val, nu mai ești la box office, iar oamenii cu care obișnuiai să lucrezi poate nu mai sunt la putere!”, a mai spus actrița, adăugând: „Totul se schimbă, iar oamenilor nu le mai pasă de acea persoană care obișnuiai să fii. Este ca și cum te-ai întoarce la vechiul tău loc de muncă după șapte ani. Nu intri în birou și crezi că nu s-a schimbat nimic”.

„Am fost într-un fel rănită de faptul că lumea s-a schimat fără mine, dar cred că am depășit momentul acum!”, a mai mărturisit Sharone Stone.

Citește și: Sharon Stone, adevărul despre apariția sa la premiile Oscar din 1992: „Arătam îngrozitor”

Sharon a vorbit și despre dizabilitatea sa invizibilă și despre consecințele zilnice pe care le suferă în urma hemoragiei cerebrale.

„A fost cu adevărat unul dintre acele momente miraculoase. Sunt o persoană diferită, am o dizabilitate invizibilă, știți, dar mulți oameni nu știu asta. Ei te pot ajuta când te văd mergând cu ajutorul cârjelor, dar când ai o problemă cu funcționarea creierului, oamenii nu văd asta”, a mai mărturisit actrița.

Sharon Stone spune că nu a fost deloc ușor să joace în "Basic Instinct", acum 30 de ani

Cel mai cunoscut rol al lui Sharon Stone este și astăzi, după zeci de ani, cel din "Basic Instinct". Actrița spune că filmările au reprezentat o "experiență înfricoșătoare", dar necesară pentru a putea privi "părțile întunecate" ale propriei persoane.

"Odată ce faci asta, pleci la drum cu o mai mare încredere", a declarat Stone pentru People, despre rolurile care au pus-o în situații incomode.

Citește și: Sharon Stone nu și-a pierdut magnetismul și senzualitatea nici la 65 de ani: "Cred că acum sunt mai sexy decât am fost vreodată"

Sharon Stone și-a amintit despre experiența filmărilor de la "Basic Instinct" și de la celelalte thrillere erotice din anii '90, care i-au propulsat cariera la Hollywood. Să facă "Basic Instinct" a fost un proces "terifiant", care a determinat-o să se autoexamineze în moduri deloc confortabile. Filmul din 1992, în care au mai jucat Michael Douglas și Jeanne Tripplehorn, a generat controverse la acea vreme, din cauza scenelor intime explicite. Acum, 30 de ani mai târziu, pelicula a recăpătat popularitate.

"A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată", a spus actrița de 66 de ani.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri