amfAR Milano 2012 - Arrivals
Divertisment

Sharon Stone a dezvăluit că i-a fost mărit bustul fără să-și dea acordul / Getty Images

Sharon Stone, dezvăluiri cutremurătoare după 20 de ani. Ce i s-a întâmplat în timpul unei operații de extirpare a unor tumori

Sharon Stone, celebra actriță în vârstă de 63 de ani, care este considerată un adevărat sex-simbol, a făcut mărturisiri teribile în cadrul unui interviu, dezvăluind că un medic i-a mărit bustul fără acordul ei, în timpul unei operații în urma căreia i-au fost eliminate niște tumori beningne.

Totul s-a petrecut în 2001, când actrița a fost operată de urgență, pentru a-i fi îndepărtate niște tumori benigne. Când s-a trezit din anestezie, însă, ea a descoperit că era bandajată în zona bustului.

Citește și: La 61 de ani, Sharon Stone a recreat celebra scena din "Basic Instinct": VIDEO

”Când mi-au îndepărtat bandajele, am descoperit că avea sânii mai mari.”, a dezvăluit actrița în cadrul unui interviu pentru ”The Times”. ”Mi-a spus că se potrivesc mai bine cu talia mea.”, a mai adăugat ea, mărturisind, de asemenea: ”Mi-a schimbat corpul fără să știu și fără consimțământul meu.”, a mai spus ea, explicând că medicul chirurg a considerat că arată mai bine cu sâni mai mari, potrivit Hollywood Life

Sharon Stone, sfătuită să întrețină relații intime cu partenerul de film

În câteva extrase din cartea sa „The Beauty of Living Twice”, publicate acum de Vanity Fair, Sharon Stone face dezvăluri puternice despre filmările pentru „Basic Instinct” și despre ce însemna pentru o femeie să lucreze la Hollywood în acea perioadă, comparativ cu zilele de azi.

Citește și: Vedete de peste 50 de ani care au refuzat operațiile estetice și au ales să îmbătrânească natural

Mai exact, actrița a dezvăluit cum, la un moment dat, un producător „m-a chemat în biroul lui și mi-a explicat de ce ar trebui să întrețin relații intime cu partenerul de film pentru o mai bună chimie pe ecran”:”Acum crezi că dacă mă culc cu el va deveni un actor excelent? Nimeni nu este atât de bun în pat”, i-a replicat ea. ”Am simțit că ar fi putut angaja un actor talentat, cineva care să poată susține scena respectivă din film, și să-și amintească replicile. De ce nu fac ei ce mi-au propus mie si să mă lase naibii în pace?”. ”Jobul meu era de actriță, nu altul”. ”Evident că răspunsul meu nu a fost unul popular. Așa că am început să fiu considerată dificilă”.

Cum a devenit cunoscută Sharon Stone

Născută pe 10 martie 1958, la Meadville, Pennsylvania (SUA), Stone a fost căsătorită de două ori (Michael Greenburg: 1984-1990 și Phil Bronstein: 1998-2004) și are trei copii (toți adoptați).

Citește și: Basic Instinct reloaded. Sharon Stone a pozat în costum de baie la 62 de ani

Roan Joseph Bronstein (20 de ani), Laird Vonne Stone (15 ani), Quinn Kelly Stone (13 ani) sunt copiii artistei.

În 1996 a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă (Casino).

Etichete: sharon stone , operatie , bust , marire

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri