Angelina Jolie si fiica ei, shiloh
Divertisment

Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt / Foto: Profimedia

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care își dorea să devină băiat, este de nerecunoscut. Tânăra are 15 ani, a renunțat la hainele largi și atrage toate privirile atunci când pășește pe covorul roșu alături de mama ei.

La doar câteva zile de când a apărut pentru prima dată pe covorul roșu într-o rochie, Shiloh a impresionat din nou. În vârstă de 15 ani, adolescenta a fost prezentă alături de mama ei la premiera filmului ”The Eternals” din Londra, unde a ales să poarte o rochie cu un imprimeu alb/negru, ce i-a aparținut mamei ei.

Citește și: Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

Shiloh, într-o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Creația, semnată Dior, a fost purtată de Angelina Jolie în 2019, când își promova filmul ”Maleficent: Maistress of Evil”. Acum, însă, rochia a fost scurtată și a fost purtată de Shiloh, care a întors privirile la eveniment.

De asemenea, ea a ales să-și completeze ținuta cu un machiaj discret, cercei mari, iar părul a ales să și-l prindă în coc. Chiar și așa, însă, tânăra a întors privirile, iar fani din toate colțurile lumii au apreciat-o pentru naturalețea de care dă dovadă.

Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?