Shiloh Jolie-Pitt
Divertisment

Shiloh Jolie-Pitt, pozată de paparazzi cu noua frizură. / Foto: Profimedia

Shiloh Jolie-Pitt, o nouă schimbare de look. Adolescenta are părul foarte scurt și roz și e copia fidelă a mamei sale

De la începutul anului, Shiloh Jolie-Pitt a făcut o schimbare drastică de look. A decis să se radă pe cap, iar acum și-a reîmprospătat tunsoarea și nu numai. Și-a vopsit și părul roz.

Fiica adolescentă a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a fost pozată de paparazzi la masă cu un prieten, în însorita California. Fata de 17 ani a părut să se simtă foarte bine, a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, același zâmbet ca al mamei sale. 

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să devină băiat, transformare spectaculoasă. E pasionată de dans

Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh Jolie-Pitt, pozată de paparazzi cu noua frizură. / Foto: Profimedia

Îmbrăcată lejer, într-un tricou larg și o pereche de pantaloni scurți, puștoaica s-a simțit confortabil și cu ținuta, și cu compania.

Shiloh este combinația perfectă dintre părinții ei, moștenind cele mai frumoase trăsături de la Brad și Angelina. Este pasionată de dans, ba chiar filmulețele pe care le-a făcut în sala de dans au devenit virale pe rețelele sociale, demonstrând că este și muncitoare, și talentată.

Shiloh a vrut să devină băiat când era micuță

Shiloh a început să-și exprime dorința de a fi băiat pe la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

Citește și: A vrut să se răzbune cu orice preț pe Brad Pitt. Angelina Jolie, identificată drept Jane Doe, cea care a dat în judecată FBI-ul

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting”.

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri