ben affleck si jennifer lopez
Divertisment

Ben Affleck și Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Împreună, dar tensionați. Jennifer Lopez și Ben Affleck, distanți și fără pic de zâmbet pe fețe, la petrecerea fiicei lui

Cel mai fierbinte subiect de la Hollywood este acum relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Tot mai mulți spun că cei doi artiști, căsătoriți din 2022, sunt pe cale să divorțeze. Presa mondenă internațională disecă toate aparițiile celor doi.

Zilele trecute, după săptămâni bune în care au fost pozați separat, cu sau fără verighete, Affleck și Lopez au făcut front comun și au mers la Jennifer Garner acasă, fosta soție a actorului, pentru a sărbători absolvirea fiicei de 18 ani, Violet.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2003, cu doar câteva zile înainte de nuntă

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de mama actorului / Foto: Profimedia

J.Lo și Ben au fost pozați imediat după ce au parcat mașina în apropierea casei. Cu un coș mare și plin în brațe, Affleck a avut-o alături și pe mama lui. Niciunul dintre soți nu a schițat vreun zâmbet sau vreo apropiere. Cântăreața de 54 de ani a ținut capul în jos mai tot timpul, nepărând extrem de încântată să fie acolo sau să fie pozată de paparazzi.

Conform Daily Mail, la plecare, soții Affleck au părăsit petrecerea tot împreună, dar doar până la casa închiriată a actorului. De acolo, Lopez a plecat cu mașina ei, însoțită de asistenta sa.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Affleck ar fi fost cel care a ales să „iasă” din această relație, el și Jennifer fiind pe „două drumuri complet diferite de cele mai multe ori”.

O altă sursă apropiată de artistă a sugerat că angajamentele de muncă ale cuplului au provocat, de asemenea, o ruptură între ei, „amândoi având cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite”. Nevoiți să petreacă timp separat în ultimele luni a însemnat o absență ce „a mărit distanța emoțională și fizică dintre ei”.

Citește și: Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu păreți fericiți!”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri