Și-au organizat nunta de vis cu doar 1700 de lire/ Shutterstock
Divertisment

Și-au organizat nunta de vis cu doar 1700 de lire/ Shutterstock

Și-au organizat nunta de vis cu doar 1700 de lire. Mireasa a dezvăluit la ce trucuri a apelat pentru a nu cheltui o avere

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărui cuplu. Petrecerea dată în cinstea mirilor necesită adesea luni de organizare și o investiție uriașă, pentru că toate femeile își doresc o nuntă ca-n basme, unde să se simtă extrem de speciale. 

Chiar dacă, inițial, lista de lucruri de care ai nevoie pentru o nuntă de vis nu pare atât de costisitoare, odată ce intri în acest joc și afli care sunt prețurile pentru lucrurile pe care ți le dorești, își dai seama că nu ai luat în calcul foarte multe detalii. Ei bine, o tânără mireasă a dezvăluit cum a reușit să aibă parte de nunta pe care și-o dorea, investind doar 1700 de lire (aproape 10.000 de lei). 

Citește și: O tânără a fost criticată pentru ținuta pe care a ales să o poarte la nuntă: ”Te-ai îmbrăcat așa ca să fii în centrul atenției!”

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Diana Hill și soțul ei Ray și-au dorit să se căsătorească pe plajă, dar visul lor s-a năruit rapid atunci când au aflat că prețul mediu de închiriere este de 10.000 de lire sterline. Astfel, atunci când și-au dat seama că nu își permit acest lux, Diana și Ray s-au decis, ca o provocare personală, să-și organizeze nunta de vis cu doar 1700 de lire. Absolut toate cheltuielile au intrat în această sumă, inclusiv rochia de mireasă, pe care tânăra și-a comandat-o online, și tortul cu trei nivele, pe care l-au gătit singuri acasă. 

„Mi-am creat propriul buchet și Ray s-a ocupat în bucătărie pregătindu-ne tortul de nuntă”, a spus Diana, în vârstă de 47 de ani. „Cu o seară înainte de ziua cea mare, am mers la locație și am decorat totul cu lumânări și baloane. A fost cu adevărat magic să vad că totul în jurul nostru a fost creat de noi. Nu am avut un buget pentru rochia mea de mireasă, dar știam că vreau să fie cât mai ieftină și în același timp drăguță. Am fost la mai multe magazine de rochii de mireasă, unde am încercat diverse modele și mărimi pentru a afla ce mi se potrivește. Apoi m-am dus acasă și am căutat pe site-uri second-hand o rochie care să fie exact pe placul meu. Așa mi-am găsit rochia perfectă cu doar 60 de lire”, a povestit tânăra. 

Citește și: Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa: „Eu nu văd o problemă în asta”

Diana a câștigat jackpot-ul atunci când a găsit într-un magazin o tiară superbă cu doar 3 lire și pantofi exact pe mărimea ei cu 25 de lire. Au vrut totuși ca nunta să fie pe malul mării, astfel că, cei doi îndrăgostiți au găsit un hotel care le-a luat doar 500 de lire pentru a organiza nunta acolo. Au avut inclus și un bufet și un DJ. 

„În ziua nunții, totul a decurs perfect. După ce ne-am spus jurămintele m-am putut relaxa complet și ne-am bucurat de petrecere. Toți invitații noștri au fost uimiți de cum arăta locul și mai ales că știau că am pregătit totul singuri și cu o sumă mică. Nunta ne-a învățat că poți face orice cu un buget mic.”, a spus Diana. 

Etichete: nunta , casatorie , bani , buget

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri