nunta Shelby și Garret Phelps
Actualitate

Shelby și Garret Phelps / Foto: Instagram

Cerința neobișnuită a unor miri pentru invitații la nuntă. Așa au reușit să cheltuie doar 600 de dolari pentru eveniment

Doi tineri deciși să aibă parte de nunta visurilor lor, dar fără prea mulți bani disponibili, au avut o cerință mai puțin obișnuită pentru cei care au ales să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor.

Shelby Phelps și-a luat rochia de mireasă dintr-un second hand și a dat doar 50 de dolari pe ea, dar ceea ce a ajutat-o să facă economie cu adevărat a fost cererea făcută invitaților: să nu vină cu daruri, ci cu mâncare de acasă.

Citește și: Povestea unei tinere care a renunțat la carieră de dragul familiei: ”Locul femeii e acasă, sunt mai fericită ca niciodată!”

Dacă o nuntă ajunge să coste zeci de mii de dolari, mirii Shelby și Garret, ambii în vârstă de 26 de ani, au fost determinați să aibă parte de un eveniment de neuitat cu un cost minim. Ideea lor "neortodoxă" i-a ajutat să economisească aproximativ 10.000 de dolari, ajungând la un cost total de doar 600 de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O mireasă a făcut publice poze de la nuntă, iar detaliul observat de internauți a stârnit controverse: ”Ar trebui să divorțezi!”

Conform celor de la Mirror, îndrăgostiții din Carolina de Nord au spus că ziua nunții a fost cea mai frumoasă din viața lor și că nu ar schimba nimic. Un prieten a fost fotograful, un altul a filmat ceremonia, în timp ce o apropiată le-a făcut tortul. Cavalerul și domnișoarele de onoare și-au cumpărat singur ținutele, iar decorațiunile au fost făcute cu ce au găsit mirii pe acasă și cu flori adunate din împrejurimi.

"Toată lumea s-a distrat și nu a trebuit să cheltuim mii de dolari pentru a fi perfect. Dumnezeu ne-a dăruit cea mai frumoasă zi cu putință. Am avut fluturi peste tot, a fost ca un vis. Ceremonia a durat doar cinci minute și am ajuns să facem o petrecere la foc de tabără. Inclusiv oameni necunoscuți care erau prin zonă au petrecut cu noi - am dansat până s-a făcut noapte", a povestit mireasa, fericită să aibă parte de o nuntă în aer liber, pe munte, alături de 25 de invitați.

Citește și: Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa: „Eu nu văd o problemă în asta”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?