sienna miller (1)
Divertisment

Sienna Miller / Foto: Profimedia

Sienna Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, la 3 luni de când a născut. Actrița de 42 de ani, în costum de baie în Costa Rica

Sienna Miller a devenit mamă pentru a doua oară în luna ianuarie, la 10 ani diferență de primul ei copil. Actrița de 42 de ani a fost surprinsă acum, trei luni mai târziu, în costum de baie pe o plajă din Costa Rica.

Sienna Miller trăiește la maximum și gustă din toate bucuriile vieții. Frumoasa blondă a fost pozată de paparazzi într-un costum de baie lila, de mână cu iubitul tinerel, în vacanță. Sienna și modelul Oli Green, în vârstă de 27 de ani, au devenit părinții unei fetițe în ianuarie. Cei doi par mai îndrăgostiți și mai uniți ca oricând, dacă ar fi să ne luăm după pozele surprinse departe de casă, în care sunt tot timpul de mână.

Citește și: Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

Sienna Miller și iubitul ei
Sienna Miller și iubitul ei, pe o plajă din Costa Rica / Foto: Profimedia

Actrița și modelul au făcut surf, au înotat și au petrecut timp în doi. De remarcat că Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, în ciuda faptului că a născut acum câteva luni la vârsta de 42 de ani. Ea este și mama unei fetițe de 10 ani, Marlowe, din relația cu Tom Sturridge. Sienna a mărturisit recent că a doua sarcină a fost neplanificată, dar că a venit ca o mare bucurie. În plus, s-a simțit mult mai pregătită acum decât prima dată. A recunoscut, sincer, că a luptat cu propriile gânduri care-i spuneau că este prea în vârstă pentru a fi din nou mamă.

"Am fost tare norocoasă. Nu încercam în mod special să rămân gravidă. S-a întâmplat ca o surpriză totală și biologic am fost în stare să o duc", a declarat ea, în decembrie.

Sienna Miller și modelul Oli Green sunt împreună din 2021, în ciuda diferenței de vârstă de 15 ani dintre ei. Anterior, ea a fost într-o relație lungă cu actorul Jude Law.

Citește și: Elisabetta Canalis și iubitul român, hârjoneală în mare, în vacanța în Sardinia. Fosta lui George Clooney, impecabilă în costum de baie

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri