Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia
Divertisment

Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia

Silvio Berlusconi, nuntă ”simbolică” de 400.000 de euro, la 85 de ani. Femeia care i-a devenit soție are doar 32 de ani

Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru italian în vârstă de 85 de ani, a avut parte de o „nuntă simbolică” alături de iubita lui, Marta Fascina, mai tânără decât el cu 53 de ani. Cei doi nu s-au putut căsători oficial din cauza disputei legate de moștenire. 

Imaginile de la evenimentul organizat de Silvio Berlusconi sunt spectaculoase și, cu toate că arată exact ca o nuntă, cei doi nu s-au căsătorit oficial și s-au bucurat mai degrabă de un „festival al iubirii”. Petrecerea a avut loc la o proprietate istorică numită Villa Gernetto din orașul Lesmo, la nord de Milano. Cuplul nu s-a căsătorit oficial din cauza unei dispute de moștenire între familii. Potrivit Daily Mail, cei cinci copii ai lui Berlusconi sunt revoltați de intenția tatălui lor de a se căsători cu Fascina, acest lucru oferindu-i posibilitatea acesteia de a lua parte la moștenerirea averii de peste cinci miliarde de lire sterline a tatălui lor.  

Deși nu a fost deloc încântată de faptul că această uniune nu a fost una oficială, Marta Fascina s-a comportat ca atare și a organizat totul ca și cum s-ar fi căsătorit legal. Aceasta a purtat o rochie Antonio Riva din dantelă, a cărui preț este de 20.000 de euro, . Creația a avut, de asemenea,  o trenă de 3,5 metri lungime. Totodată, surse apropiate acestora au susținut că petrecerea ar fi costat cu totul aproximativ 400.000 de euro. 

Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia
Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia

„Rochia a costat cam 16.000 de lire sterlie, cel mult 20.000 de euro. Aș spune că bugetul total este aproximativ 400.000 de euro”, a declarat planificatorul de nunți de lux Illy Goodall. 

Citește și: El are 24 de ani, ea are 77, dar sunt căsătoriți. Gary și Almeda s-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii

Potrivit Vanity Fair, la „nunta simbolică” au fost prezenți patru dintre cei cinci copii ai lui Silvio Berlusconi, respectiv Cavaliere Marina, Barbara, Eleonora și Luigi, în timp ce Pier Silvio a lipsit, motivându-și absența cu teama sa de a nu se îmbolnăvi de coronavirus. 

„Deși nu a existat preot sau funcționar public, a fost ca o nuntă adevărată. Berlusconi a fost foarte fericit atunci când i-a făcut Martei declarația de dragoste”, a declarat Vittorio Sgarbi, deputat și critic de artă, pentru The Times. 

Cine este Marta Fascina, noua iubită a fostului prim-ministru italian

Fascina este cea mai recentă cucerire a lui Berlusconi după ce acesta a rupt relația anterioară cu Francesca Pascale în 2020, care la vârsta de 34 de ani i se părea pur și simplu prea bătrână pentru el. Fascina are doar 32 de ani și este absolventă a Facultății de Literatură și Filosofie a Universității Sapienza din Roma. În prezent, aceasta deține funcția de deputat în partidul lui Berlusconi Forza Italia. 

După terminarea studiilor, aceasta a început să lucreze pentru clubul de fotbal AC Milan ca jurnalist sportiv. La acea vreme, clubul era deținut de Berlusconi și ea ar fi intrat în contact regulat cu el. Marta a devenit rapid o super fană a echipei italiene de top, dar și a proprietarului acesteia, și, în această perioadă, se speculează că ar fi avut inițialele SB tatuate pe ea, potrivit ziarului italian Il Messaggero.

Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia
Silvio Berlusconi și Marta Fascina/ Profimedia

Citește și: David Foster reacționează după ce a fost criticat că s-a căsătorit cu o femeie tânără. Ce spune despre diferența de vârstă de 37 de ani

Ea și-a început cariera politică scriind o serie de articole pentru un ziar care susținea Forza Italia, partidul inițiat de Berlusconi în 1994, când a fost ales pentru prima dată prim-ministru. Abia în urmă cu doi ani a fost aleasă deputat al partidului. 

Marta Fascina nu este deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ea și Berlusconi, nici de faptul că deseori s-a scris în presă că aceasta este mult mai tânără decât unul dintre fiii fostului politician, acesta având 55 de ani, iar ea doar 32 de ani. 

Un rival politic al lui Berlusconi a vorbit la începutul relației dintre el și Marta despre diferența de vârstă de 53 de ani, susținând că: „Dacă caută să-și facă un nume, atunci a reușit. Ce vede o femeie de 30 de ani la un bărbat de 83?”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri