simona halep- bianca andreescu turneul campioanelor
Divertisment

simona halep, pe terenul de joc, inainte de meciul cu bianca andreescu de la turneul campioanelor

Simona Halep-Bianca Andreescu, Turneul Campioanelor. Ce au declarat inainte de primul lor meci

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor 2019 si o va intalni pe Bianca Andreescu, astazi, in jurul orei 14:00. Meciul poate fi urmarit pe Digi Sport 2. Descarca aplicatia Digi Online si poti vedea partida pe telefon sau tableta.

Este pentru prima data cand Halep si Andreescu se confrunta. Duelul este al doilea din Grupa Violet, dupa Karolina Pliskova- Elina Svitolina.

Halep-Andreescu, Turneul Campioanelor 2019. Declaratiile jucatoarelor inainte de meci

"Este o grupa foarte grea. Ele au un joc foarte solid si, de fapt, sunt foarte solide. (...) Este o mare provocare pentru mine sa revin dupa o accidentare ca sa evoluez impotriva lor, asa ca voi da tot ce am mai bun si voi incerca sa joc cat pot de bine ca sa castig meciul", a declarat Halep inainte de prima sa partida de la Turneul Campioanelor 2019.

Aflata la prima participare la aceasta competitie, Bianca Andreescu este optimista si spera sa faca o impresie buna.

"Stiu ca nu va fi usor. Fiecare jucatoare din aceasta competitie este o adversara puternica. Abia astept sa vad ce pot impotriva lor. Sper ca pot reusi lucruri frumoase. In acest an le-am avut o data adversare pe Svitolina si Pliskova, asa ca stiu la ce sa ma astept. Nu am jucat niciodata impotriva Simonei, dar am admirat-o", a spus sportiva din Canada.

Halep-Andreescu, Turneul Campioanelor 2019. Sylvain Bruneau: "Discuta despre Simona deseori"

Antrenorul Biancai Andreescu a declarat ca duelul cu fostul lider al clasamentului WRA va fi similar cu cel pe care sportiva l-a avut cu Serena Williams, celalalt idol al copilariei sale.

"Discuta despre Simona deseori. Am simtit ca este vorba despre cineva pe care il admira mult atunci cand era mai tanara. Nu cu mult timp in urma a avut sansa de a juca impotriva Serenei. Nu au avut acea legatura romaneasca, insa sunt destule asemanari. Am reusit sa castigam experienta in pregatirea unui meci cu cineva pe care il admira. Cred ca va fi similar si acum.

Pe cat de mult o respecta pe Simona, si o admira mult, si-a adaptat cateva elemente din jocul ei in functie de al Simonei, trebuie sa ne asiguram ca atunci cand va intra pe teren aceste lucruri raman la vestiar. Acesta va fi rolul meu", a spus antrenorul Bruneau, citat de WTA.

Simona Halep, rezultate la Turneul Campioanelor

Romanca se afla la a cincea prezenta la Turneul Campionelor, cu toate ca a reusit sa se califice la ultimele sase editii. In 2018, Simona s-a retras din cauza unei accidentari la spate.

Cea mai buna performanta a ei a fost in 2014, atunci cand a ajuns in finala, unde a pierdut clar in fata Serenei Williams. In celelalte trei editii, Simona Halep nu a trecut de faza grupelor.

Turneul Campionalelor poate fi urmarit in DigiOnline. Descarca aplicatia din Magazinul Google Play sau App Store si urmareste pe desktop, tableta sau mobil competitiile tale preferate! Oriunde, oricand!

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri