Megan Fox la gala People’s Choice Awards/ Profimedia
Divertisment

Megan Fox la gala People’s Choice Awards/ Profimedia

Megan Fox, adevărul despre look-ul său de la People's Choice Awards. Actrița a fost comparată cu „mireasa lui Chucky”

Megan Fox a fost în centrul atenției în ultima săptămână, după ce fanii au criticat-o pentru aspectul său. O fotografie în care Fox pozează alături de MGK, de Taylor Swift și de iubitul acesteia, a creat controverse în mediul online, urmăritorii comparat-o pe vedetă cu o păpușă gonflabilă. Mai mult, nu a fost trecută cu vederea nici apariția actriței de la People's Choice Awards, unde aceasta a purtat un machiaj strident și o rochie albă, decoltată. 

Vedeta din „Transformers” se află acum într-o continuă schimbare, însă transformările nu sunt pe placul fanilor, care consideră că actrița seamănă din ce în ce mai mult cu Kim Kardashian, unii dintre ei spunând chiar că Megan arată ca „o păpușă gonflabilă”. Recent, actrița a apărut la gala People’s Choice Awards, iar fanii n-au iertat-o pentru look-ul extravagant. Părul roz, machiajul strident și rochia albă decoltată i-au făcut pe aceștia să o compare pe vedetă cu „mireasa lui Chucky”.

Citește și: Megan Fox, decolteu amețitor într-un corset cu șireturi. Ținuta provocatoare a actriței a făcut furori pe Instagram

Megan Fox nu s-a lăsat afectată de comentariile din mediul online, însă a ținut să le explice acestora că look-ul ei a fost inspirat din filmul „Jennifer's Body: Cursed bride edition”, în care actrița a jucat în 2009. Ea a postat pe contul de Instagram câteva fotografii de la evenimentul care a avut loc duminică seara, adăugând și o imagine din film. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În pelicula „Jennifer's Body: Cursed bride edition”, Foc a jucat rolul unei eleve de liceu posedată de un demon care o face să terorizeze bărbații. Filmul de groază a devenit unul dintre cele mai apreciate producții horror. Acesta a fost și primul film în care Megan a interpretat personajul principal. 

Megan Fox în filmul „Jennifer's Body: Cursed bride edition”/ Profimedia
Megan Fox în filmul „Jennifer's Body: Cursed bride edition”/ Profimedia

Megan Fox: „Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul”

Cu ocazia ședinței foto pentru Sports Illustrated, Megan Fox a făcut și câteva declarații care i-ar putea surprinde pe mulți. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, de multe ori pe lista celor mai sexy vedete, Megan Fox nu se vede deloc așa. Actrița de 37 de ani mărturisește că încearcă din răsputeri să-și iubească trupul.

Citește și: Megan Fox a atras toate privirile la aeroportul din Brazilia. Actrița a purtat un hanorac lung și cizme din piele

Vedeta a oferit și un interviu, în care a explicat de ce nu-și iubește corpul. "Sufăr de tulburare dismorfică corporală (obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor. Persoana afectată arată normal pentru cei din jur, însă nu și în viziunea ei -n.r.). Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Vreau ca toată lumea, nu doar femeile, să aibă respect pentru corpul lor și pentru ei înșiși", a spus Megan.

Aceasta a mărturisit că a avut o adevărată obsesie încă din copilărie pentru felul în care arată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?