Sofia Vergara
Divertisment

Sofia Vergara / Foto: Profimedia

Sofia Vergara, conștientă că frumusețea și formele voluptoase i-au deschis multe uși: "Ar fi absurd să neg asta sau să mă simt prost"

Sofia Vergara e conștientă că felul în care arată a fost mereu unul dintre marile ei avantaje și că acest lucru i-a deschis multe uși în carieră. Mai mult, nu se ascunde să recunoască asta și refuză să se simtă nelalocul ei din cauza acestui lucru. 

Starul din "Griselda" și "Modern Family" a declarat, pentru El Pais, că este recunoscătoare că frumusețea i-a oferit un atu important în carieră, dar insistă că personalitatea este cea care a ținut-o în industrie atâția ani.

Citește și: Sofia Vergara a scos din sertarul cu amintiri cele mai senzuale poze în costum de baie. Încă din anii ’90 cucerea prin farmec și mister

"Ar fi absurd să neg asta sau să mă simt prost din această cauză. Bustul imens și corpul meu mi-au deschis multe uși. Au fost pașaportul meu spre lumea asta când aveam 20 de ani și am început ca model, dar astăzi am 51 de ani și încă sunt aici", a declarat actrița columbiană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totuși, Vergara a spus că riscurile pe care și le-a asumat au fost ceea ce i-au solidificat cariera. "Nu  fac operații pe creier, e doar divertisment. Și cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să mi se spună că sunt urâtă sau că nu știu să joc în filme. Pot suporta asta", a adăugat Sofia, care a spus și că a observat că e tratată diferit pentru că e frumoasă. "De la o vârstă fragedă mi-am știut punctele forte și am profitat de ele. Dar dacă îmi vezi doar decolteul, asta e doar problema ta".

Citește și: Sofia Vergara, doar într-un hanorac, dresuri și cizme, fără pantaloni sau fustă. Cum arată când nu poartă rochii mulate și decoltate

 

 

Etichete: sofia vergara

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri