Sofia Vergara/ Profimedia
Divertisment

Sofia Vergara/ Profimedia

Sofia Vergara, fotografie din culisele emisiunii „America's Got Talent”. Cum arată vedeta în spatele camerelor de filmat

Sofia Vergara le-a arătat fanilor o fotografie inedită din culisele emisiunii „America's Got Talent”. Actrița a postat pe contul său de Instagram un selfie alături de colegul său jurat, Howie Mandel.

Vedeta, în vârstă de 49 de ani, a purtat o rochie neagră strălucitoare, fără bretele, având o bandă de pene negre în jurul decolteului. Cu părul îndreptat și cu un machiaj spectaculos, Sofia Vergara a arătat uimitor, îndemnându-i pe fani să o complimenteze în secțiunea de comentarii. Aceasta a accesorizat totul cu o pereche de cercei lungi negri, o brățară argintie și două inele supradimensionate, pe care le-a arătat în timp ce ținea telefonul în fața oglinzii, realizând poza pentru rețeaua de socializare. 

Ce a atras atenția a fost însă colegul său din juriu, Howie Mandel, în vârstă de 66 de ani, care a apărut în spatele ei în timp ce purta o pereche de ochelari rotunzi, pe care i-a asortat la costumul elegant. 

Citește și: Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills. Cei doi au luat cina împreună

„Ziua 6 de audiții”, a scris Sofia Vergara la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sofia Vergara a fost un model de succes în anii '90

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, columbianca a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără din imagini, cu păr perfect, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc.

Când avea în jur de 20 de ani, Sofia Vergara era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Citește și: Sofia Vergara, poze jucăușe în costum de baie, de pe vremea în care lucra ca model. Actrița din Columbia, absolut irezistibilă

Actrița, cunoscută pentru rolul interpretat în ”Modern Family”, a împlinit recent 49 de ani, dar se mândrește cu silueta unei tinere de 25, dovadă fiind imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri