Sofia Vergara/ Profimedia
Divertisment

Sofia Vergara/ Profimedia

Sofia Vergara, imaginea senzualității la vârsta de 49 de ani. Actrița din Columbia arată uimitor în costum de baie

Sofia Vergara continuă să arate uimitor și la vârsta de 49 de ani. Actrița din Columbia și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii inedite într-un costum de baie senzual, etalându-și silueta de invidiat. 

Actrița și modelul columbian și-a arătat formele voluptoase într-o nouă postare pe contul său de Instagram, purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, alb cu dungi negre, fără bretele. Sofia Vergara și-a accesorizat ținuta de plajă cu o pereche de cercei aurii și cu o pereche de ochelari de soare cu rame roșii. Aceasta și-a prins părul într-o coadă și a purtat un machiaj natural, care s-a îmbinat perfect cu pielea sa bronzată. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta s-a bucurat de o zi însorită la piscină alături de fiul său Manolo Gonzalez Vergara, în vârstă de 30 de ani, pe care îl împarte cu fostul soț, Joe Gonzalez. Alături de ei s-a aflat și cățelul familiei, care s-a bucurat de vremea însorită la fel de mult ca vedeta de la Hollywood. 

Sofia Vergara la pisicină/ Foto: Instagram
Sofia Vergara la pisicină/ Foto: Instagram

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, columbianca a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără de atunci, cu păr perfect, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Citește și: Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills. Cei doi au luat cina împreună

Actrița, cunoscută pentru rolul interpretat în ”Modern Family”, a împlinit recent 49 de ani, dar se mândrește cu silueta unei tinere de 25, dovadă fiind imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

Sofia Vergara e căsătorită cu Joe Manganiello

În 2015, Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au unit destinele în fața a aproape 400 de invitaţi, rude şi prieteni, printre numele celebre numărându-se Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, alături de colegii Sofiei din serialul Modern Family: Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ed O'Neill, Sarah Hyland, Ty Burell şi Julie Bowen.

Starul serialului „True Blood“ şi vedeta serialului „Modern Family“ s-au cunoscut în 2014, la Balul Corespondenţilor de la Casa Albă.

Citește și: Sofia Vergara, poze jucăușe în costum de baie, de pe vremea în care lucra ca model. Actrița din Columbia, absolut irezistibilă

Joe Manganiello, în vârstă de 45 de ani, este un reputat antrenor de fitness și actor, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolul vârcolacului sexy Alcide Herveux din serialul „True Blood“. El a jucat în mai multe seriale de televiziune, „Hoţul fermecător/ White Collar“, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother“, „Ruleta destinului“ şi „American Heiress“, dar şi în lungmetraje precum „Omul păianjen“, „Omul-păianjen 3“, „Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You're Expecting“ şi „Mike meseriaşu'/ Magic Mike“.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri