Noah, sora lui Miley Cyrus
Divertisment

Noah, sora lui Miley Cyrus / Getty Images

Sora lui Miley Cyrus, mărturisiri despre dependența de calmante: ”Am mers prea departe, credeam că sunt cool!”

Noah, sora celebrei cântărețe Miley Cyrus, a rupt tăcerea despre dependența ei de calmante și a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut în ultimii doi ani pentru a se recupera.

În vârstă de 22 de ani, tânăra a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Rolling Stone, că avea doar 19 ani când a luat pentru prima dată aceste calmante. Atunci, ea era înconjurată de oameni care i-au facilitat accesul la astfel de pastile.

Citește și: Premiile Grammy 2021. Sora lui Miley Cyrus, printre cele mai dezastruoase apariții: ”Parcă a îmbrăcat un cearșaf oversized!”

”Prietenul meu de atunci, de când aveam doar 18 ani, a fost cel care mi-a dat Xanax, iar acest lucru ne-a unit, într-un fel. Am vrut să ne potrivim, să fim la fel”, a spus tânăra.

Totodată, aceasta a continuat șirul mărturisirilor: ”Am vrut să fiu așa cum i-ar fi plăcut lui să fiu, credeam că sunt cool dacă luam aceste pastile și mă gândeam că toată lumea o face.”, a spus tânăra.

Cyrus n-a dezvăluit, însă, numele fostului ei partener, însă în 2018, ea a avut o relație cu rapperul Lil Xan, iar atunci aceasta avea doar 18 ani, potrivit Daily Mail.

Tânăra, care a fost nominalizată la premiile Grammy, și-a amintit un moment dificil din viața ei, și anume când a adormit în cadrul unui interviu din cauza pastilelor.

”Mi-era imposibil să-mi țin capul drept sau ochii deschiși, eram plecată. Atunci am realizat că am ajuns prea departe.”, și-a mai amintit artista.

Citește și: Miley Cyrus, adevărul despre divorțul de Liam Hemsworth: ”A fost o greșeală să ne căsătorim în grabă!”

Totodată, ea a a mărturisit că muzica a fost o activitate care a ajutat-o să-și canalizeze energia pentru a se recupera, iar de două ani a renunțat să mai ia aceste calmante: ”Mă trezesc diimineața, sunt capabilă să mă privesc în oglindă și îmi trăiesc fiecare zi fără să mă urăsc. Pot să am încredere în mine.”, a mai spus sora lui Miley Cyrus, care plănuiește să-și lanseze albumul de debut - The Hardest Part, pe 16 septembrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?