Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete
Divertisment

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete/ Profimedia Images

Cara Delevingne și-a dat seama că are probleme grave atunci când a văzut pozele cu ea făcute de paparazzi: „Așa arată dependența”

Cara Delevingne și-a dat seama că are probleme grave, abia atunci când a văzut pozele realizate de paparazzi. Actrița și modelul internațional a fost în centrul atenției în luna septembrie a anului trecut, atunci când fotoreporterii au surprins-o într-o parcare, complet dezorientată, imagini care i-au îngrijorat pe fani. 

Acum, la câteva luni de la scandalul creat în jurul ei, Cara a recunoscut în cadrul unui interviu pentru revista Vogue că a realizat că are probleme grave cu abuzul de substanțe interzise, după ce a văzut pozele cu ea publicate de paparazzi. Vedeta susține că „era într-un loc rău”. 

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

Citește și: Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

„În acel moment, mulți oameni erau îngrijorați. Este de înțeles”, a declarat Cara Delevingne. „Dar eu nu eram cu adevărat îngrijorată. Aceasta este natura bolii. Așa arat dependența”, a adăugat Cara. 

În urma imaginilor apărute în presă, Cara și-a dat seama că are nevoie de un tratament specializat pentru a-și reveni. Aceasta a urmat un program în 12 pași, considerând că acele „remedieri rapide” sau tratamentele de o săptămână nu sunt de ajutor. 

„Dacă continuam pe acest drum, probabil aș fi sfârșit ori moartă, ori aș fi făcut ceva cu adevărat stupid”, a mai spus vedeta. „M-am speriat. Tratamentul a fost clar cel mai bun lucru pe care l-am făcut. A fost întotdeauna ceva de care mi-a fost frică, dar cred că aveam nevoie de el și de grupul de sprijin”.

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

Cara Delevingne a mărturisit că și-a sărbătorit primul ei Crăciun în care nu a consumat nicio substanță, anul trecut, împreună cu iubita sa, cântăreața Leah „Minke” Mason. 

Citește și: Orlando Bloom si Cara Delevingne, scene senzuale in trailerul oficial al serialului "Carnival Row". VIDEO

Actrița și modelul în vârstă de 30 de ani a stârnit îngrijorare printre fani anul trecut, după ce a fost fotografiată în ipostaze delicate pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles. Mai exact, în imaginile respective, ea a afișat un look neglijent și a părut extrem de dezorientată și agitată.

La mai bine de o săptămână de când Cara Delevingne a fost fotografiată stând singură în mașină și fumând de zor, aceasta a fost surprinsă în alte ipostaze delicate, motiv pentru care multe persoane s-au arătat îngrijorate de starea ei. Potrivit Daily Mail, actrița din ”The Only Murders in the Building”, urma să zboare cu avionul privat al lui Jay-Z, însă după ce a stat 45 de minute la bordul aeronavei, aceasta a coborât alături de alți membri ai echipei ei, dar și alături de câinele ei, Alfie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri