Prince Harry Opens Greenhouse Sports Centre
Divertisment

Relația dintre prinții William și Harry continuă să fie tensionată / Getty Images

Prințul William, prima reacție după acuzațiile lansate de Meghan Markle și prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”

Prințul William a oferit primele declarații după ce fratele lui, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au făcut dezvăluiri explozive în cadrul unui interviu pe care i l-au acordat lui Oprah Winfrey.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au fost surprinși în timp ce părăseau Palatul Kensington, iar la scurt timp după ce au luat parte la un eveniment, acesta a vorbit despre declarațiile explozive făcute de fratele lui.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, primul pas de împăcare cu Meghan Markle și prințul Harry după interviul exploziv. Ce se va întâmpla în curând

Astfel, potrivit Metro.co.uk, ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism făcute de prințul Harry și Meghan Markle: ”Nu suntem o familie rasistă.”, a spus el.

Întrebat dacă a ținut legătura cu fratele lui, ducele de Cambridge a declarat: ”Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face”.

Aceste comentarii vin la câteva zile după ce Harry și Meghan Markle au vorbit despre problemele întâmpinate înainte de a se muta în Statele Unite ale Americii. Prințul William, care a vizitat astăzi o școală, alături de ducesa de Cambridge, soția sa, a oferit prima reacție.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur după dezvăluirile făcute: ”Vor avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile!”

Regina Elisabeta a II-a intenționează să vorbească la telefon cu cei doi

Potrivit Daily Mail, Regina Elisabeta a II-a intenționează să vorbească la telefonul cu nepotul ei în următoarele zile, în încercarea de a ajunge la o înțelegere amiabilă.

”Regina a adoptat o abordare sensibilă. Ea este un exemplu pentru ceilalți membri ai familiei regale, iar aceștia trebuie să accepte asta.”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit Daily Mail.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul difuzat de postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. ”M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri