Regina Elisabeta a II-a, primul pas de împăcare cu Meghan Markle și prințul Harry după interviul exp
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a intenționează să vorbească la telefon cu cei doi

Regina Elisabeta a II-a, primul pas de împăcare cu Meghan Markle și prințul Harry după interviul exploziv. Ce se va întâmpla în curând

Declarațiile făcute de Meghan Markle și de prințul Harry în cadrul interviului pe care i l-au acordat lui Oprah Winfrey a stârnit numeroase comentarii în toate colțurile lumii, însă Regina Elisabeta va încerca să rezolve problemele în privat. Mai mult de atât, primul pas spre împăcare a fost deja făcut.

Potrivit Daily Mail, Regina Elisabeta a II-a intenționează să vorbească la telefonul cu nepotul ei în următoarele zile, în încercarea de a ajunge la o înțelegere amiabilă.

Queen Elizabeth II Visits Berlin

Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur după dezvăluirile făcute: ”Vor avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile!”

Conform sursei citate, Meghan Markle și prințul Harry au fost informați privind declarația oficială a Palatului Buckingham, însă regina Elisabeta a II-a consideră că este necesară o intervenție mai personală.

Dacă prințul Charles și prințul William ar fi fost extrem de dezamăgiți de declarațiile făcute de Harry, care a declarat că tatăl său a refuzat să-i mai răspundă la telefon, iar între el și fratele lui există un gol imens, regina Elisabeta a-II-a s-a arătat dispusă să stea de vorbă cu cei doi.

”Regina a adoptat o abordare sensibilă. Ea este un exemplu pentru ceilalți membri ai familiei regale, iar aceștia trebuie să accepte asta.”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit Daily Mail.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Prima reacție de la Palatul Buckingham, după interviul lui Harry și Meghan Markle

Palatul Buckingham a reacționat după interviul acordat de Prințul Harry și de Meghan Markle realizatoarei americane Oprah Winfrey, spunând că familia regală britanică a fost tristă să afle de provocările cu care s-au confruntat cei doi în ultimii ani.

Potrivit informării venite de la Palatul Buckingham, problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan "sunt îngrijorătoare şi familia le va răspunde personal", notează AP.

”Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, se arată în reacția Casei Regale britanice.

The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 11: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a service marking the centenary of WW1 armistice at Westminster Abbey on November 11, 2018 in London, England. The armistice ending the First World War between the Allies and Germany was signed at Compiègne, France on eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month - 11am on the 11th November 1918. This day is commemorated as Remembrance Day with special attention being paid for this year’s centenary. (Photo by Leon Neal/Getty Images)

"Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios", a mai transmis palatul Buckingham.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul difuzat de postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. ”M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri