spice girls
Divertisment

Sporty Spice, feminina pe covorul rosu al Premiilor Brit. Tinuta in care Mel C a impresionat publicul

A cunoscut faima sub pseudonimul "Sporty Spice" in cea mai mare trupa feminina a anilor '90, Spice Girls. Cu toate acestea, Melanie Chisholm a aratat mai degraba ca "Posh Spice" pe covorul rosu al BRIT Awards, desfasurate recent pe O2 Arena.

Cantareata, in varsta de 46 de ani, a optat pentru o tinuta eleganta, cu decolteu amplu, care i-a scos in evidenta silueta atletica. Mel a urcat pe scena pentru a prezenta premiul Best International Female, care a fost castigat de Billie Eilish.

Desi publicul din Romania nu a mai auzit demult de trupa Spice Girls, a carei componenta este Melanie Chisholm, formatia s-a reunit in 2019 fara Victoria Beckham si a sustinut diferite concerte de amploare.

Intrebata de jurnalistii "The Sun" de ce a decis sa cante din nou alaturi de Melanie Brown, Emma Bunton si Geri Halliwell, ea a spus ca a simtit ca mesajul "girl power" trebuia readus in atentia publicului.

Evident, cecul de 10 milioane de lire pe care l-a incasat a fost si el un argument convingator.

"Am avut incredere in impactul pe care Spice Girls l-a avut asupra fanilor, care sunt acum adulti. In acelasi timp, am sperat ca fetele tinere sa descopere trupa si sa simta ca ni se alatura in distribuirea unui mesaj pozitiv", a spus Mel C.

Publicul s-a bucurat, intr-adevar, de reuniune, insa dupa un 2019 plin pe plan national, fetele nu stiu daca turneul va continua si la nivel international: "Nu pot sa vorbesc in numele tuturor, dar mi-ar placea sa continuam si sa ajungem in locuri in care nu am cantat niciodata cu un mare show live", a spus Mel C.

Foto: Profimedia & Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri