Netflix 2019 Golden Globes After Party
Divertisment

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, imagine rară în ziua de Paște / Getty Images

Sunt căsătoriți de peste 20 de ani și nu încetează să se iubească. Catherine Zeta-Jones, imagine rară cu Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar de curând, actrița în vârstă de 47 de ani a făcut publică o fotografie veche, în care apare alături de partenerul ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au sărbătorit Paștele, iar actrița a marcat momentul printr-o imagine inedită, surprinsă în Ierusalim, în urmă cu câțiva ani.

”Paște fericit, dragilor! Rememoram timpul petrecut în Ierusalim cu iepurașul meu, pardon, cu dragul meu Michael.”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare alături de soțul ei.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani, însă relația lor a fost, fără doar și poate, un adevărat rollercoaster. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-a ținut uniți a fost prietenia.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (20 de ani) și Carys (17 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri