gigi-hadid-irina-shayk
Divertisment

Gigi Hadid și Irina Shayk au bifat câteva prezentări de modă comune. / Foto: Profimedia

Sunt mămici, dar arată la fel de bine ca înainte. Gigi Hadid și Irina Shayk, în aceeași ținută, cu abdomenul și picioarele la vedere

Nu degeaba sunt unele dintre cele mai cerute modele de pe podiumuri! Gigi Hadid și Irina Shayk au o toamnă plină, bifând apariții pentru designeri celebri la Săptămâna Modei din cele mai importante orașe ale lumii. Recent, acestea au defilat îmbrăcate aproape identic, în negru, în fuste mini și topuri minuscule care le-au lăsat abdomenele la vedere.

Coafate la fel, cele două frumuseți au mers încrezătoare în fața spectatorilor adunați la show. Gigi și Irina au bifat mai multe apariții comune în ultimele zile, semn că designerii le apreciază și își doresc să le vadă pe podium îmbrăcate în creațiile lor.

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

gigi hadid

Gigi Hadid și Irina Shayk sunt două mămici superbe. În timp ce prima are o fetiță de doar un an, Khai, cu solistul Zayn, rusoaica se mândrește tot cu o copilă frumoasă, dar mai măricică, în vârstă de patru ani, rodul iubirii cu actorul Bradley Cooper. După ce au devenit mame, modelele au păsit la scurt timp pe podium, mai strălucitoare și la fel de pricepute ca înainte de concediul de maternitate.

Citește și: Ea este cea mai atrăgătoare bunică din showbiz. Mama lui Gigi Hadid, surprinsă cu nepoțica la plimbare

irina shayk

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?