Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul
Divertisment

Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul / Getty Images, Profimedia Images

Thomas Markle continuă scandalul cu fiica lui. Motivul pentru care o amenință pe Meghan cu tribunalul

Relația dintre Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, este departe de a se fi îmbunătățit, iar acum, acesta a făcut noi declarații controversate. Mai exact, el a dezvăluit că plănuiește să o dea în judecată pe fiica lui pentru a i se permite să-și vadă nepoții, pe Archie Harrison și pe Lilibet Diana.

Meghan Markle n-a mai vorbit cu tatăl ei de foarte mult, însă acest lucru s-ar putea schimba în curând, întrucât acesta a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Fox News că vrea să facă parte din viața nepoților săi, așa că este hotărât să ajungă chiar în instanță pentru acest drept.

Potrivit sursei citate, Thomas Markle a dezvăluit că plănuiește să se adreseze instanței din California în viitorul apropiat, întrucât își dorește să-și vadă cei doi nepoți.

Ba mai mult, Thomas Markle a declarat că fiica lui și prințul Harry își cresc ”greșit” cei doi copii.

”Archie și Lili sunt copii mici. Ei nu fac politică, ei nu sunt pioni. Nu fac parte din niciun joc. Fac parte din familia regală și au aceleași drepturi ca orice membru.”, a susținut bărbatul, potrivit Eonline.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale. Thomas Markle n-a mai vorbit cu fiica lui de trei ani

Ba mai mult, el a făcut un apel și către regina Elisabeta a II-a.

”Profit de această oportunitate ca să o rog pe Majestatea sa Regina să-i permită lui Lilibet să fie botezată în biserica familiei regale. Nu ar trebui să o pedepsim din cauza comportamentului părinților ei. Archie și Lily sunt copii mici. Nu sunt pioni, nu fac parte din joc. Și sunt membri regali. Ar trebui să aibă aceleași drepturi ca oricare alt membru regal”, a declarat tatăl lui Meghan Markle, potrivit The Sun.

Meghan Markle nu are o relație apropiată cu tatăl ei

În urmă cu doi ani, ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei o scrisoare, în urma numeroaselor scandaluri pe care acesta le-a provocat în presă. Meghan Markle, vizibil afectată de acțiunile părintelui ei.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

În scrisoarea de cinci pagini, Meghan îi spune bărbatului că i-a provocat „durere” și că „a făcut alegerea de a nu spune adevărul și a perpetua în minciună. Ceva ce nu voi înțelege niciodată”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?