Divertisment

Catherine Zeta-Jones, Foto: Profimedia

Timpul stă în loc pentru ea. Catherine Zeta-Jones, răvășitoare pe străzile din New York, într-o rochie mulată pe corp

Catherine Zeta-Jones, actrița în vârstă de 53 de ani, a fost fotografiată pe străzile din New York, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei, întrucât a ales să poarte o ținută elegantă.

La scurt timp după ce a fost prezentă în emisiunea ”Good Morning America”, unde a vorbit despre mariajul ei de 22 de ani cu Michael Douglas, aceasta a fost fotografiată pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii, potrivit Daily Mail

Catherine Zeta-Jones, răvășitoare pe străzile din New York, într-o rochie mulată pe corp

Citește și: „Nu a fost plăcut pentru nimeni, Catherine e fericită acum”. Michael Douglas a împărțit ani de zile, cu fosta soție, casa din Mallorca

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată cu o rochie albastră, midi, mulată pe corp și pusă în valoare de un volan în jurul abdomenului, pe care a asortat-o cu un palton gri, tot midi, dar și cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte.

Catherine Zeta-Jones, răvășitoare pe străzile din New York, într-o rochie mulată pe corp

Machiată discret, cu părul lung lăsat liber pe spate și u o pereche de ochelari supradimensionați, actrița a arătat excelent.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Catherine Zeta-Jones este căsătorită de 22 de ani cu Michael Douglas

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fermecătoare acum, superbă și în urmă cu 30 de ani. Imagini rare din serialul care i-a adus celebritatea

Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din noiembrie 2000. Aceștia au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză sa vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit câștigătoarea de Oscar.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din noiembrie 2000 și au doi copii. / Foto: Profimedia

Relația lor nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, lucruri pe care au avut curajul să și le asume. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-au ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 și au împreună doi copii: Dylan (22 de ani) și Carys (19 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri