Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Getty Images

Timpul stă în loc pentru ea! Pamela Anderson, spectaculoasă într-o fustă scurtă, la 54 de ani

Pamela Anderson, actrița în vârstă de 54 de ani, este într-o formă fizică de invidiat și a dovedit acest lucru de curând, când a fost surprinsă în timp ce sosea la studiourile ABC pentru a filma emisiunea ”The View”.

Pamela Anderson, actrița care își promovează primul musical de pe Broadway - Chicago - a făcut furori de curând, în New York, unde a impresionat cu o ținută nonconformistă.

Pamela Anderson, într-o fustă creion, super mulată, la 54 de ani

Citește și: Pamela Anderson a ieșit din casă în pantaloni de trening și fără strop de machiaj. Cum arată astăzi, la 54 de ani, starul din Baywatch

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în Baywatch a ales să poarte o fustă tip creion, de culoare roz, până deasupra genunchilor, pe care a asortat-o cu un top scurt și cu o jachetă pusă în valoare de niște aplicații de culoare roz pudrat. Pantofii cu tocuri înalte și un clutch i-au completat cu brio look-ul.

Pamela Anderson, într-o fustă creion, super mulată, la 54 de ani

Totodată, actrița a mizat pe un machiaj inedit, ce i-a evidențiat ochii, iar părul și l-a prins într-un coc, lăsând însă câteva șuvițe libere pe față.

Pamela Anderson, într-o fustă creion, super mulată, la 54 de ani

Citește și: Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Cum își promovează accesoriile

Pamela Anderson a cerut divorțul de Hayhurst după 13 luni de căsnicie

În luna ianuarie a acestui an, Pamela Anderson a solicitat divorțul de cel de-al cincilea soț, Dan Hayhurst, după doar 13 luni de căsătorie, au dezvăluit surse apropiate cuplului. Cu doar câteva zile înainte, actrița a fost văzută în Malibu fără verighetă, la o cafea împreună cu asistentul ei.

Fosta actriță din „Baywatch” a cerut divorțul în Canada natală, unde s-a mutat cu soțul ei, un bodyguard, anul trecut, după ce s-au îndrăgostit în pandemie. 

În 202o, au făcut schimb de jurăminte într-o ceremonie intimă, în Ajunul Crăciunului, la casa ei din Vancouver.

Despre ziua specială a nunții, Pamela a dezvăluit: „Sunt îndrăgostită. Ne-am căsătorit în Ajunul Crăciunului, cu binecuvântarea familiilor noastre. Am spus DA pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și sunt încă împreună. Este un cerc complet acum”.

Modelul canadiano-american, în vârstă de 54 de ani, a petrecut însă tot mai mult timp în Malibu, de la sfârșitul anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri