Tori Spelling
Divertisment

Tori Spelling / Profimedia Images

Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: „Niciodată nu m-am simțit mai singură!”

Tori Spelling, actrița în vârstă de 50 de ani, a rupt tăcerea după divorțul de soțul ei, Dean McDermott, în vârstă de 57 de ani, mărturisind că i-a dat vestea tulburătoare în timp ce înregistra un podcast.

Actrița în vârstă de 50 de ani, care a semnat actele de divorț vineri, după 18 ani de căsnicie și zece luni de la separare, a vorbit despre gândurile negative care i-au dat bătăi de cap de când ea și tatăl copiilor ei s-au despărțit.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

Actrița l-a sunat pe Dean în timp ce înregistra un podcast, astfel că fanii ei au putut-o auzi când i-a împărtășit decizia de a semna actele de divorț, ceea ce era doar o formalitate. Ea a precizat, de asemenea, că era supărată că el a vorbit public despre divorțul lor, însă a încheiat apelul spunându-i „te iubesc!”

Tori Spelling și Dean McDermott
Tori Spelling și Dean McDermott / Foto: Profimedia

„Niciodată nu m-am simțit atât de singură. Am simțit că nu merit să fiu iubită. Acesta este adevărul”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail.

„Asta este ceva care este în tine, nu ceva ce ți-ai dorit sau ce ai creat. Asta a început în tinerețe și nu este tocmai simplu de schimbat”, a mai mărturisit Tori.

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Actrița a mărturisit că trebuia să divorțeze mai devreme

Tori Spelling a subliniat, însă, că trebuia să treacă prin procesul de divorț mult mai devreme.

„Parcă ne-am propus să așteptăm să se împlinească 18 ani. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta”, a mai subliniat actrița din „Scary Movie”, precizând că a rămas în căsnicie din dorința de a-i proteja pe copii, dar și pe soțul ei.

„Ar fi trebuit să se încheie mai devreme! Mult mai devreme!”, mai adăugat ea.

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor /

Tori Spelling și Dean McDermott s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Mind Over Murder”, în 2005, după ce s-a creat o conexiune uimitoare între ei, amândoi fiind căsătoriți la momentul acesta.

„Ne-am îndrăgostit foarte repede!”, a mai spus actrița, precizând că odată ce au apărut copiii relația lor s-a răcit: „Sincer, relația noastră nu a mai fost la fel după ce am început să avem copii”.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

„Ne-am spus că nu vom fi acei părinți care se vor schimba după nașterea copiilor, că ne vom asigura ca relația noastră să fie o prioritate, că vom avea întâlniri noaptea, dar totul a scăpat de sub control!”, a mai dezvăluit actrița care este mama a patru copii - Stella, de 15 ani, Hattie, de 12, Finn, de 11 și Beau, de șapte ani.

„Relația noastră s-a schimbat și am simțit ca și cum aș fi singură în asta, alături de copii”, a mai precizat Spelling.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri