adele cura de slabire
Divertisment

Adele/ Getty Images

Transformare spectaculoasa pentru Adele! Cum a slabit aproape 20 de kilograme dupa divort

Adele e mai supla ca niciodata dupa divortul de Simon Konecki. "Inainte plangeam, acum transpir", a glumit artista britanica in descrierea unei poze in care noua ei silueta atragea toate privirle.

In luna iunie a acestui an, publicatiile mondene scriau ca Adele s-a inscris la cursurile Reformer Pilates impreuna cu prietena ei, Ayda Field, si ca a slabit in timp record 6 kilograme.

"Adele incearca sa ramana optimista si sa fie o mama buna pentru fiul ei, Angelo. Ii place sa mearga la sala fiindca a gasit niste exercitii care i se potrivesc. Nu merge sa slabeasca, dar pierderea kilogramelor in plus e un bonus", ar fi spus o sursa din anturajul ei pentru publicatia The Sun.

Cum a slabit Adele aproape 20 de kilograme

Potrivit unei alte surse, care a vorbit cu editorii US Weekly, Adele a inceput sa faca exercitii de trei ori pe saptamana: "Nu i-a placut niciodata sa faca sport si sa mearga la sala, dar acum exericitiile fac o parte din rutina ei saptamanala."

Si-a intensificat antrenamentele

"Face sedinte de 60 de minute, care includ cardio, cross-fit si Pilates. A gasit o rutina care functioneaza pentru ea si ii place mai mult."

Intr-un interviu acordat pentru Vogue in 2016, Adele a spus ca se straduieste sa ramana in forma pentru prestatiile sale, iar exercitiile pe care el face contribuie si la pierderea kilogramelor in plus: "Am incercat sa-mi cresc rezistenta pentru turneul meu si asa am si slabit. Spre deosebire de anii trecuti, acum pot sa imbrac haine normale, chiar de pe raft - asta a fost o problema foarte mare pentru mine in trecut!".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se concentreaza pe sanatate si fericire

In timp ce unii speculeaza ca pierderea in greutate se datoreaza divortului, Us Weekly scrie ca are mai mult de-a face cu dorinta cantaretei de a fi cea mai buna versiune a ei pentru baietelul sau.

"Isi doreste cu adevarat sa fie sanatoasa si sa dea un exemplu bun fiului ei. Se concentreaza pe beneficiile pentru sanatate decat pe slabire", ar fi adagat sursa anterior mentionata publicatiei.

"M-am schimbat drastic in ultimii doi ani si inca ma schimb si asta este in regula. 31 va fi un an mare", a scris ea intr-o postare pe Instagram de ziua ei.

"Pentru prima data intr-un deceniu sunt gata sa simt lumea din jurul meu si sa privesc cerul. Fii amabil cu tine, mergi incet, lasa-ti telefonul si razi tare cu orice ocazie", a scris insasi Adele cand a implinit 31 de ani.

"Cel mai important lucru e sa inveti sa te iubesti cu adevarat si asta a fost o lectie pentru mine".

Foto: Guliver

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri