Lara Flynn Boyle 2
Divertisment

Lara Flynn Boyle, inainte de operatiile estetice

Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Prețul plătit de Lara Flynn Boyle pentru tinerețe îndelungată

La Hollywood, felul în care arăți este esențial pentru o carieră de succes. Că să rămâi în atenția producătorilor de film, trebuie să fii în formă maximă, dar actrițele tinere au mai mereu întăietate în fața celor mai în vârstă.

Însă, în ultimii ani, noile tehnologii în domeniu de înfrumusețare și antiîmbătrânire au făcut ca unele vedete să oprească efectiv trecerea timpului. Cel puțin pe corpul și chipul lor. De exemplu, la 51 de ani, Jennifer Lopez arată de 30, drept dovadă că primește în continuare roluri de femeie în floarea vârstei.

VEZI SI: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

jlo
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Foto: Foto: Jennifer Lopez pe platourile de filmare ale noului ei film, 2021

Nu toată lumea a avut însă norocul lui Jennifer Lopez. Nu este un secret că multe vedete apelează la operații estetice, pe care niciuna nu le recunoaște ulterior. Doar că unele sunt atât de vizibile încât nu ai nevoie de vreo confirmare. În vreme ce pe unele actrițe nu le poți decât bănui că și-au făcut ceva, la altele se vede efectiv pe chipul lor. În special atunci când intervențiile nu sunt tocmai cele mai reușite.

În aceasta categorie se află, din păcate, una dintre cele mai frumoase actrițe din anii ’90 - Lara Flynn Boyle. S-a făcut remarcată cu rolul său din serialul fenomen Twin Peaks, iar apoi și-a făcut apariția în mai multe producții de succes.

Lara Flynn Boyle, dupa operatiile estetice

Odată cu trecerea timpului, fiind din ce în ce mai puțin căutată de producători, Lara a recurs la operații estetice, pentru a-și menține tinerețea. Din păcate, rezultatul nu a fost tocmai cel dorit, iar paparazzi au tot vânat-o pentru a-și surprinde modificările nereușite.

Lara nu a mai prins un rol din 2015, însă anul acesta o putem vedea totuși într-o nouă producție – Death în Texas.
La 51 de ani, Lara Flynn Boyle stârnește acum atenția mai mult cu felul în care arată, decât cu realizările sale pe plan profesional.

Intra în GALERIA FOTO de mai jos să vezi transformarea Larei Flynn Boyle.

Lara Flyyn Boyle, o viață amoroasă tumultuoasă

Lara Flynn Boyle este recunoscută și pentru poveștile amoroase pe care le-a trăit. Aceasta s-a iubit doi ani cu partenerul ei din serialul „Twin Peaks”, Kyle MacLachlan. Ulterior, ea a format un cuplu cu unul dintre cei mai mari actori din Cetatea Filmului, şi anume reputatul Jack Nicholson. În perioada 1996-1998, lara Flynn Boyle a fost căsătorită cu John Patrick Dee III. Din anul 2006, ea este măritată cu Donald Ray Thomas II.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri