lara flynn boyle
Divertisment

Lara Flynn Boyle, greu de recunoscut la 50 de ani. Actrița din ”Twin Peaks” e desfigurată de operațiile estetice

Vremurile în care făcea furori cu rolul Donnei Hayward, pe care l-a interpretat în ”Twin Peaks”, au apus. Actrița Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut în urma operațiilor estetice pe care și le-a făcut.

Actrița Lara Flynn Boyle are acum 50 de ani, însă se numără printre vedetele care n-au acceptat să îmbătrânească natural, iar în încercarea de a rămâne tânără, aceasta a apelat la injecții cu toxină botulinică, precum și la alte tratamente anti-îmbătrânire. Rezultatele intervențiilor au fost, însă, criticate dur de fani, care au spus că actrița este desfigurată.

Academy Of Motion Picture Arts And Sciences Hosts A "Wayne's World" Reunion
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 23: Actress Lara Flynn Boyle attends Academy Of Motion Picture Arts And Sciences Hosts A "Wayne's World" Reunion at AMPAS Samuel Goldwyn Theater on April 23, 2013 in Beverly Hills, California. (Photo by Valerie Macon/Getty Images)

Cu prea multă toxină botulinică în pomeți, frunte și obraji, precum și cu acid hialuronic în exces în buze, actrița care făcea furori în ”Twin Peaks” este e nerecunoscut, având acum chipul foarte umflat.

Citește și: Donatella a publicat o poză veche alături de fratele său, Giani Versace. Cât de frumoasă era în urma cu aproape 30 de ani

Lara Flynn Boyle a fost criticată de fani pentru felul în care arată, însă ea nu a recunoscut niciodată că s-a lăsat pe mâinile esteticienilor. Specialiștii, însă, au susținut că are multiple rinoplastii, fillere faciale, buze mărite, lifting facial și lifting de sprâncene.

În ciuda faptului că s-a retras din lumea filmului în urmă cu șase ani, când a fost dezamăgită că nu s-a numărat printre actorii convocați la filmarea unui remarke al Twin Peaks, serialul-fenomen grație căreia a devenit și cunoscută, aceasta a mai fost surprinsă de fotografi pe stradă, iar imaginile inedite au făcut furori pe internet. Motivul a fost, însă, că mulți dintre fani au fost șocați să descopere că starul pe care l-au îndrăgit este acum de nerecunoscut.

Citește și: Jane Fonda, apariție fabuloasă la 82 de ani: în cizme de latex și cu o atitudine ultra sexy în cel mai recent pictorial

Lara Flyyn Boyle, o viață amoroasă tumultuoasă

Lara Flynn Boyle este recunoscută și pentru poveștile amoroase pe care le-a trăit. Aceasta s-a iubit doi ani cu partenerul ei din serialul „Twin Peaks”, Kyle MacLachlan. Ulterior, ea a format un cuplu cu unul dintre cei mai mari actori din Cetatea Filmului, şi anume reputatul Jack Nicholson. În perioada 1996-1998, lara Flynn Boyle a fost căsătorită cu John Patrick Dee III. Din anul 2006, ea este măritată cu Donald Ray Thomas II.

Credit foto: Getty Images, Profimedia Images, Instagram / Lara Flynn Boyle 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri