simona halep darren cahill
Divertisment

Simona Halep a castigat meciul disputat impotriva Biancai Andreescu, in cel de-al doilea meci al zilei din grupa Violet, de la Turneul Campioanelor 2019.

Turneul Campioanelor 2019. Mesajul pe care Darren Cahill i l-a spus Simonei Halep la primul on-court coaching de la revenire

Simona Halep a castigat meciul disputat impotriva Biancai Andreescu, in cel de-al doilea meci al zilei din grupa Violet, de la Turneul Campioanelor 2019.

Aflata la prima sa participare la celebra competitie, Andreescu a pierdut in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, pierzand prima confruntare dintre cele doua jucatoare.

Meciul dintre cele doua sportive a fost unul disputat. In primul set, la 4-3 pentru Bianca Andreescu, dupa un break reusit de aceasta, Simona Halep l-a chemat pe Darren Cahill la on-court coaching. A fost pentru prima data de la reluarea colaborarii cand romanca a primit sfaturi de la australian.

Discutia dintre Simona Halep si Darren Cahill de la Turneul Campioanelor 2019: 

Darren Cahill: "Fii mai atenta pe backhand-uri, pentru ca ea lifteaza atunci. Trebuie sa fii mai puternica in aceste momente, n-ai dat niciun backhand in lung de linie in tot acest set. Trebuie sa o controlezi cu backhand-ul in lung de linie. Impinge-o un pic in spate. Cand ai timp pe forehand, incearca sa lovesti mai lung, nu trebuie neaparat sa dai cu spin".

Simona Halep: "Jocul meu nu este solid."

Darren Cahill: "Ai fost mai agresiva cu forehand-ul, dar trebuie sa fii mai puternica pe backhand. Joci bine la retur. Atunci cand returnezi, functioneaza backhand-ul. Ai incredere in el. Incearca sa o misti pe teren, trebuie sa o faci sa alerge. Ea joaca mult de pe fundul terenului, sta mult pe centru si loveste cu forehand-ul, deci trebuie sa o misti de acolo. Haide!"

Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep-Elina Svitolina se va juca miercuri, 30 octombrie

In primul meci disputat in grupa Violet, Elina Svitolina a invins-o pe Karolina Pliskova cu 7-6 (12), 6-4. Sportiva in varsta de 25 de ani, care a castigat anul trecut ultima editie a Turneului Campionalor, s-a impus intr-o ora si 53 de minute.

Astfel, Simona Halep o va intalni in urmatorul meci al grupei Violet pe Elina Svitolina, miercuri, 30 octombrie, in jurul orei 10:00.

Turneul Campionalelor poate fi urmarit in DigiOnline. Descarca aplicatia din Magazinul Google Play sau App Store si urmareste pe desktop, tableta sau mobil competitiile tale preferate! Oriunde, oricand!

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri