simona halep bianca andreescu turneul campioanelor
Divertisment

Simona Halep a debutat la editia 2019 a Turneului Campioanelor cu intalnirea impotriva Biancai Andreescu. Romanca si-a etalat echipamentul pregatit de Nike pentru intrecerea de final de an, care nu arata ca cel al adversarei sale, desi aceasta are acelasi sponsor.

Turneul Campioanelor. De ce Simona Halep si Bianca Andreescu au avut echipamente diferite, desi au acelasi sponsor

Simona Halep a debutat la editia 2019 a Turneului Campioanelor cu intalnirea impotriva Biancai Andreescu. Romanca si-a etalat echipamentul pregatit de sponsor pentru intrecerea de final de an, care nu a aratat ca cel al adversarei sale, desi au acelasi sponsor.

Dintre cele opt jucatoare calificate la Turneul Campioanelor 2019, sase au acelasi sponsor tehnic: Belinda Bencic, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu, Simona Halep si Elina Svitolina. Australianca Ashleigh Barty are un alt sponor, la fel si Karolina Pliskova.

  • Elina Svitolina a purtat acelasi echipament ca Simona Halep

  • Naomi Osaka a fost singura cu un echipament diferit

In timp ce Simona a aparut la meciul de debut in turneu acelasi echipament ca Elina Svitolina in meciul cu Karolina Pliskova - compus dintr-un top alb si o fusta visinie - Andreescu a ales o rochie roz.

  • Belinda Bencic, in meciul jucat impotriva australiencei Ashleigh Barty

  • Petra Kvitova la meciul importriva lui Naomi Osaka, imbracata in roz

In general, jucatoarelor li se pun la dispozitie mai multe echipamente din care sa aleaga, iar ele decid ce urmeaza sa poarte in momentul in care intra pe teren. Singura care a facut nota discordanta a fost Naomi Osaka, ea alegand o fusta albastra si un maiou alb pentru infruntarea cu Petra Kvitova.

  • Australianca Ashleigh Barty a purtat echipamentul propriului sponsor in infruntarea cu Belinda Bencic

  • Karolina Pliskova a peirdut in meciul cu Elina Svitolina

Simona Halep, contract de 1.7 milioane de dolari anual

Sponsorul tehnic ii achita sportivei din Constanta in jur de 1,7 milioane de dolari anual, potrivit Digi 24, si un bonus de cate un milion de dolari pentru fiecare Grand Slam cucerit. Uneori, ofera inclusiv echipament personalizat, asa cum s-a intamplat la Wimbledon, cand Simona Halep a incaltat o pereche de pantofi sport inscriptionati cu numele "Simo" si un emoji zambitor.

Halep a cucerit, imbracata in echipamentul actualului sau sponsor tehnic, Roland Garrosul si Wimbledonul, devenind a treia cea mai buna afacere din istoria brandului. O spun jurnalistii de la Baseline, care au facut un clasament al profitabilitatii afacerilor facute de marele concern in istoria tenisului.

Campioana noastra ocupa locul trei in top, peste Nadal si Federer (care, pana anul trecut, a fost imbarcat de aceeasi companie). Sportiva din Constanta e depasita doar de Serena Williams si Pete Sampras, care, ca urmare a orginii lor, au fost mult mai marketabili decat ceilalti sportivi din top.

  • Simona Halep si Bianca Andreescu, inainte de primul lor meci jucat una impotriva celeilalte

Doua sportive de top, o invingatoare

In urma primei confruntari directe dintre Simona Halep si Bianca Andreescu, Halep a iesit invingatoare, dupa o revenire spectaculoasa. Desi Andreescu s-a impus in primul set, Halep a reusit sa recupereze si a castigat cu 3-6, 7-6, 6-3.

Turneul Campionalelor poate fi urmarit in DigiOnline. Descarca aplicatia din Magazinul Google Play sau App Store si urmareste pe desktop, tableta sau mobil competitiile tale preferate! Oriunde, oricand!

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri