Sarah Ferguson și regina Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Sarah Ferguson și regina Elisabeta/ Profimedia

Ultimele cuvinte ale reginei Elisabeta înainte de moarte. Sarah Ferguson a dezvăluit ce sfat i-a dat regretata suverană

Ducesa de York, care a fost căsătorită anterior cu fiul reginei, prințul Andrew, a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus regina Elisabeta a II-a înainte de a deceda. Sarah Ferguson a mărturisit că regretata suverană „s-a enervat cumplit”.

În cadrul podcastului Tea Talks with the Dutchess & Sarah, ducesa de York, care este cunoscută drept Fergie, a împărtășit cu fanii ei ultima conversație pe care a avut-o cu fosta ei soacră. Aceasta a mărturisit că regina era supărată pe ea pentru că nu era reală. 

„Ultimul lucru pe care mi l-a spus regina a fost: „Fii tu însuți, Sarah”, a declarat Fergie, în vârstă de 63 de ani. „Ea a văzut asta. S-a enervat cumplit că nu eram eu însămi. Acum pot spune că sunt eu însămi și că sunt norocoasă că m-am regăsit”. 

regina elisabeta a II-a si sarah ferguson
Regina Elisabeta a II-a și Sarah Ferguson, în 1990 / Foto: Profimedia

Citește și: Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, despre relația cu regina Elisabeta: "Mi-a fost mamă mai mult decât cea care m-a născut"

De asemenea, într-un interviu pentru Good Morning America, Sarah a declarat că s-a simțit „eliberată” după moartea reginei Elisabeta. „Nu știu dacă moartea reginei mă face să cred că acum pot să mă exprim mai liber și să spun tot ce am de spus, fără să-mi fac griji că o să jignesc pe cineva. Sunt cu adevărat Sarah cea reală acum”. 

Ducesa de York a susținut întotdeauna că a avut o legătură specială cu regretata suverană. În luna martie a acestui an, Sarah a declarat pentru revista People că regina, care a murit în septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani, a fost „idolul ei total”. 

„Avea acest talent de a te face să te simți în largul tău. A fost cea mai credincioasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Știa pur și simplu ce să facă și ce să spună. Știa cum să-i facă pe oameni să se simtă bine. Nu a acceptat niciodată asta despre ea. Ea a fost idolul meu total.”, a spus Sarah. 

Citește și: Sarah Ferguson, dezvăluire neașteptată la 25 de ani de la moartea prințesei Diana. Momentul în care cele două au fost arestate

După moartea reginei, Fergie i-a adoptat pe cei doi corgi ai suveranei, Sandy și Muick. Cei doi câini au fost cadoul pe care Sarah, împreună cu prințul Andrew și fiicele lor, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, i l-au făcut reginei. 

„Sunt icoane naționale, așa că de fiecare dată când aleargă după vreo veveriță intru în panică”, a mărturisit ducesa. „Dar sunt bucurii totale și mereu când latră și nu este nimic prin preajma lor mă gândesc că pe acolo trece regina.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri