Meghan Markle și printul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia Images

Un apropiat al prințesei Diana, declarații inedite despre relația dintre Harry și Meghan Markle: ”Nu am crezut în mariajul lor!”

Fotograful Kent Gavin, care a fost apropiat al prințesei Diana, el fiind prezent la numeroase evenimente din viața ei, printre care și nunta cu prințul Charles, a dezvăluit că nu credea că relația dintre Meghan Markle și prințul Harry va rezista mai mult de trei ani.

Kent Gavin, care a crescut aproape de prințesa Diana, a dezvăluit că nu a crezut în mariajul dintre prințul Harry și Meghan Markle. Mai mult de atât, în cadrul unui interviu, el a dezvăluit că nu credea că cei doi vor rezista mai mult de 36 de luni împreună.

Citește și: Marele absent de la nunta lui Kitty Spencer a fost chiar tatăl ei. De ce nu condus-o la altar Earl Spencer pe fiica lui cea mare

Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la Capela St. George de la Castelul Windsor, iar acum sunt părinții a doi copii - Archie, un băiețel de un an și jumătate și Lilibet Diana, care a venit pe lume la începutul lunii iunie.

”Când s-a aflat că Harry se va căsători cu Meghan Markle le-am spus colegilor și altor câțiva prieteni: <<Nu cred că acea căsnicie va dura mai mult de trei ani!>>”, a mărturisit Gavin.

Citește și: Adevărul despre interviul acordat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Ce spera să obțină soția prințului Harry în urma dezvăluirilor

De asemenea, el a mărturisit că n-a crezut în căsnicia lor, întrucât nu credea că o persoană obișnuită cu viața de la Hollywood, așa cum este Meghan Markle, se va adapta la monarhie.

Prinţul Harry va publica un volum de memorii

Prinţul Harry, duce de Sussex, a semnat un acord pentru a-şi publica memoriile, a anunţat luni Penguin Random House, informează NBC.

Editura a descris volumul ca „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

Prinţul Harry a caracterizat volumul ca fiind scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele - suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat -, să pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a spus ducele.

Cartea de memorii vine într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată.

El şi soţia, Meghan Markle, au renunţat la rolurile de membri ai familiei regale anul trecut şi au lucrat de atunci la mai multe proiecte.

Harry şi Meghan s-au mutat în California, unde au fondat Archewell, fundaţie caritabilă, au semnat un acord cu Netflix şi au creat, împreună cu Oprah Winfrey, un serial pentru Apple TV+ centrat pe sănătatea mintală.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri