Un bărbat și-a pierdut interesul față de soția lui după ce femeia și-a făcut operații estetice/ Foto: Shutterstock
Divertisment

Un bărbat și-a pierdut interesul față de soția lui după ce femeia și-a făcut operații estetice/ Foto: Shutterstock

Un bărbat și-a pierdut interesul față de soția lui după ce femeia și-a făcut operații estetice: „Arătă ciudat. Mă sperie”

Ceea ce faci cu corpul tău este, în cele din urmă, alegerea ta, însă dacă ești într-o relație, acele decizii, cum ar fi vopsirea părului, tatuajele sau operațiile estetice, pot influența sentimentele pe care partenerul tău le are pentru tine. Desigur, într-o lume ideală, ar trebui să fim iubiți exact pentru ceea ce suntem, indiferent de aspectul fizic, dar, din păcate, lucrurile nu funcționează întotdeauna așa. 

Este și cazul unui bărbat care a povestit pe o rețea de socializare că și-a pierdut interesul pentru partenera sa, după ce aceasta și-a făcut câteva intervenții estetice. Într-o postare pe Reddit, el a recunoscut că nu-și mai consideră soția atractivă și nu știe cum să rezolve acest lucru. 

Citește și: S-au regăsit și s-au căsătorit după 60 de ani. Iubiți în liceu, acum bunici, un cuplu demonstrează că dragostea e fără vârstă

Totul a pornit după ce femeia a apelat la un medic estetician pentru o bichectomie - o procedură chirurgicală care presupune crearea unei mici incizii în obraz și îndepărtarea tampoanelor de grăsime bucală - dar și pentru o augmentare a buzelor cu acid hialuronic. Bărbatul a înțeles că soția lui avea nevoie de aceste intervenții pentru a fi fericită, dar acum „se teme” că nu mai este atras de ea. Comportamentul lui față de ea s-a schimbat, iar ea a crezut că soțul ei are o aventură cu o altă femeie. 

„Soția mea a trecut recent printr-o intervenție estetică. Am discutat despre asta și am fost împotrivă. Nu a fost decizia mea și nu am avut un cuvânt de spus în legătură cu asta. Dar acum arată ciudat. Mă sperie. Nu mă mai simt atras de ea. Evident, ea a observat acest lucru, dar eu nu puteam să-i spun care este, de fapt, motivul. Îi tot repetam că sunt foarte obosit de la muncă și că trec printr-o perioadă grea”, a povestit bărbatul, care a adăugat: „M-a acuzat că am o aventură. I-am arătat telefonul pentru nu aveam nimic de ascuns. L-a verificat timp de o oră și nu a găsit nimic. Cu toate acestea, mi-a cerut explicații și mi-a reproșat că m-am schimbat”. 

Citește și: Sunt frați vitregi, dar formează un cuplu și au doi copii împreună. Acum vor să se căsătorească: "Ni s-a spus că o să ardem în iad"

După lungi insistențe ale femeii, bărbatul i-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai este atras de ea: „Nu am fost dur sau brutal de sincer. I-am spus doar că noua ei față nu mă mai atrage. A început să plângă și a spus că are nevoie de timp singură. Acum stă la sora ei. Am încercat să nu-i spun, dar pur și simplu nu o mai consider atrăgătoare. Încă o iubesc, dar fața ei arată ciudat acum”. 

Utilizatorii platformei de socializare au încercat să-i dea sfaturi bărbatului și chiar l-au încurajat, spunându-i că a procedat corect: „Nu e vina ta că nu te mai atrage. Asta nu e o alegere conștientă. Oamenii pot să facă ce vor cu corpul lor, dar dacă sunt într-o relație și partenerul nu e de acord, ar trebui să țină cont de problemele care pot apărea în relație”/ „Alegerile nu vin niciodată fără consecințe. Acestea sunt evidente când nu sunt luate în considerare părerile partenerului. Mai ales că sunt niște schimbări atât de drastice cum spui tu. Tu nu o puteai forța să nu-și facă operațiile estetice, iar ea nu te poate forța să-ți placă rezultatul. Este simplu”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri