frati vitregi cuplu
Actualitate

Ana și Daniel Parra sunt frați de tată, dar vor să se căsătorească. / Foto: Instagram Ana Parra /Daniel Parra

Sunt frați vitregi, dar formează un cuplu și au doi copii împreună. Acum vor să se căsătorească: "Ni s-a spus că o să ardem în iad"

Doi tineri din Barcelona, care formează un cuplu, au copii împreună și vor să se căsătorească, au o poveste mai atipică de viață. Ana și Daniel Parra au același nume de familie întrucât sunt frați de tată. Acest lucru nu a împiedicat ca sentimentele dintre ei să înflorească într-o poveste de dragoste.

Ana Parra, o femeie din Barcelona părăsită de tată încă de mică, a avut la un moment dat ideea să-și caute fratele vitreg pe Facebook, știind că tatăl ei și-a refăcut viața și are o altă familie. La 20 de ani de când a fost lăsată doar în grija mamei, tânăra și-a găsit fratele vitreg.

Citește și: Rudele unei femei de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de 35 de ani, au rupt orice legătură cu ea: “N-am auzit nimic de la ei”

“Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a-și face o familie cu altcineva cu care avea și un copil”, a spus Ana. Vrând să știe mai multe despre acea parte a familiei, a început căutările și a dat de Daniel, fratele de tată, pe Facebook, scrie Daily Mail. L-a și găsit, iar scânteile iubirii au apărut pe nepusă masă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu, acum 20 de ani: “Nu eram matură emoțional”. Fostul fotbalist e căsătorit de 15 ani

Ana și Daniel au doi copii împreună și vor să se căsătorească

„Nu am vrut să recunoaștem, eram furioși. Ne-a fost greu să acceptăm și să spargem acest taboo. Suntem frați, chiar dacă nu ne simțim așa”, a declarat femeia. Despre prima lor interacțiune romantică, Ana a spus că a avut loc la o petrecere, în timp ce dansau. S-au apropiat unul de celălalt și au căzut pradă impulsului de a se săruta. “Acel sărut a fost o rupere a tuturor barierelor. A fost granița dintre înainte și după, a fost o trezire la realitate. Imaginează-ți că placi o fată și, dintr-un motiv ce ține de moralitate, îți e interzis să fii cu ea. E un lucru greu pe care să-l gestionezi”, a spus și Daniel.

În urmă cu câțiva ani, Ana și Daniel au decis să se comporte ca niște îndrăgostiți. O vacanță în Londra a fost ocazia pentru a se purta prima dată ca o pereche. În urmă cu câteva luni, au recunoscut în fața națiunii că se iubesc: nu ca frate și soră, ci ca un cuplu. Au dat vestea la o televiziune spaniolă interesată de povestea lor. "Au fost persoane care ne-au scris că o să ardem în iad". În ciuda tuturor opreliștilor, Ana și Daniel sunt părinții au doi copii și încearcă din răsputeri să obțină dreptul de a se căsători legal. În Spania, incestul consensual între adulți nu este pedepsit de lege, dar Codul civil spaniol interzice căsătoria între rude directe.

Citește și: Cum s-a răzbunat un bărbat pe soția care îl înșela. Planul pe care l-a dus la bun sfârșit chiar în ziua nunții

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri