Sir Karl Jenkins/ Twitter
Divertisment

Sir Karl Jenkins/ Twitter

Un invitat de la încoronarea lui Charles, acuzat că a venit „deghizat” pentru a fura bijuteriile coroanei. Ce reacție a avut bărbatul

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din ultimii ani. Ceremonia a avut invitați de seamă, precum șefi de stat, membri ai familiilor regale din Europa și artiști foarte cunoscuți. 

Printre cei care au luat parte la încoronare a fost și Sir Karl Jenkins, un compozitor galez al cărui cântec popular a fost interpretat de orchestră în ziua încoronării. El a fost surprins la eveniment cu părul gri de lungime mijlocie și ochelari de soare negri, având un look diferit de cel cu care era obișnuit. 

Citește și: Ce a făcut prințesa Charlotte după ce a avut grijă de fratele ei la încoronarea regelui Charles. William: „E obosită!”

Fanii care au urmărit încoronarea s-au grăbit să sublinieze stilul lui Sir Jenkins, acuzându-l că „s-a deghizat pentru a fura bijuteriile coroanei”. Unii dintre utilizatori au fost și mai răutăcioși și au glumit spunând că „este Meghan Markle deghizată”. 

Sir Karl Jenkins/ Twitter
Sir Karl Jenkins/ Twitter

„Nu știu multe despre încoronare, dar știu că asta este sigur o deghizare. 100% va încerca să fure bijuteriile coroanei”, a scris unul dintre utilizatori pe Twitter, în timp ce altul a glumit că este fosta soție a prințului Andrew, Sarah Ferguson, deghizată: „Este Fergie”. Altul a spus: „Este Trump”

După ce a văzut toate postările din mediul online, Sir Jenkins a explicat totul într-un videoclip pe contul său de Twitter. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: De ce au întârziat prințul William și Kate Middleton la încoronare. S-a aflat acum motivul

„Am fost destul de surprins să văd că unii oameni au crezut că sunt Meghan Markle deghizată. Altcineva a scris că am fost acolo doar pentru a fura bijuteriile coroanei”, a început compozitorul videoclipul chicotind. Acesta a adăugat: „Arăt așa tot timpul și, în plus, ce am la gât este un lucru care ți se oferă atunci când primești titlul de cavaler. Am purtat asta la gât, alături de cravată și jachetă și poate de asta am părut prea îmbrăcat. Mustața mea a fost menționată în The Times, dar eu am mustață de la 18 ani. Era la modă atunci. Acesta sunt eu. Nimic sinistru sau surprinzător”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri