familia regala britanica
Divertisment

Prințul William, Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul Louis, la Westminster Abbey, la încoronarea regelui Charles / Foto: Profimedia

De ce au întârziat prințul William și Kate Middleton la încoronare. S-a aflat acum motivul

Weekendul trecut s-a scris istoria în Marea Britanie, având loc încoronarea Regelui Charles al III-lea. După luni întregi de organizare, unde toate detaliile au fost puse la punct și plănuite cu mare grijă, cel mai important moment din ultimele decenii pentru monarhia britanică nu a fost lipsit de incidente. Prințul William și Kate Middleton au atras atenția atunci când au întârziat la ceremonia de încoronare, ajungând la Westminster Abbey după Regele Charles și Camilla. 

Ordinul de serviciu emis de Palatul Buckingham arăta că prinții de Wales ar fi trebuit să sosească și să fie așezați în fața lui Charles și a Camillei, fiind însoțiți de cei doi copii ai lor, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Citește și: Kate Middleton și micuța Charlotte, un duo mamă-fiică plin de stil, la încoronarea regelui Charles. Asortate și la rochii, și la tiare

„Altețele lor regale prințul și prințesa de Wales, prințesa Charlotte de Wales și prințul Louis de Wales ajung la Poarta de Vest și sunt conduși la locurile lor din Lantern. Toți rămân așezați. Majestățile Lor Regele și Regina ajung la Poarta de Vest. Se aude o fanfară. Toți stau în picioare.”, se arată în ordinul de serviciu emis de Palatul Buckingham. 

familia regala britanica
Prințul William, Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul Louis, la Westminster Abbey, la încoronarea regelui Charles / Foto: Profimedia

Cu toate acestea, William și Kate au ajuns la Westminster Abbey cu întârziere, făcându-l pe Charles să aștepte câteva minute în trăsură înainte de a intra în catedrală. Ulterior, ei au putut fi văzuți intrând în spatele regelui și așezându-se la locurilor lor, după ce acesta își continua drumul în biserică. Mulți s-au întrebat atunci ce i-a făcut pe prințul moștenitor și pe soția sa să întârzie, iar acum s-a aflat adevăratul motiv. 

Omid Scobie, cunoscutul biograf regal, a dezvăluit pentru publicația Mirror că motivul întârzierii prinților de Wales s-a datorat celor doi copii ai lor. Charlotte și Louis au rămas cu părinții lor, în timp ce George se afla deja în spatele bunicului său, având un rol important în ziua încoronării. 

„Din fericire, ziua a decurs fără probleme și asta se datorează săptămânilor de repetiții la care a participat întreaga familie regală înainte de încoronare. De fapt, în afară de faptul că prințul William și prințesa Kate s-au alăturat procesiunii cu întârziere, din cauza copiilor lor, totul a mers așa cum a fost plănuit”, a declarat Omid. 

Citește și: Prințul William nu a uitat de bunica sa, în discursul ținut în cinstea tatălui lui: "Știu că este acolo sus. Ar fi fost o mamă mândră"

Gafa prinților a fost observată și taxată imediat de fanii regali, care au urmărit evenimentul cu sufletul la gură. Aceștia au postat pe rețelele de socializare câteva mesaje legate de incident. Unul dintre ei a scris: „William și Kate au întârziat și Charles nu este deloc mulțumit”, în timp ce altul a spus: „E de la Mercur Retrograd. Mi-e greu să cred că perfecții familiei au întârziat”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri