fdfdSfegDS
Divertisment

Una dintre cele mai frumoase cântărețe ale anilor 2000, de nerecunoscut 20 de ani mai târziu. Transformarea lui Kelly Clarkson

În vârstă de 38 de ani, idolul anilor 2000, cântăreața Kelly Clarkson, trece prin momente dificile și nu ascunde lucrul acesta. Artista mărturisește că după divorțul de soțul său, pronunțat în luna martie, i-a fost foarte greu.

Mămică a doi copii, în vârstă de 6 și 4 ani, Kelly Clarkson încearcă să își revină cu psihicul după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături din 2012 până în 2020. Cei doi au custodia comună a copiilor, iar bărbatul plătește pensie alimentară.

“Nu e un secret pentru nimeni. Viața mea a fost că un tomberon de gunoi. A fost destul de greu în ultimele două luni. Nu știu cum lumea care trece prin așa ceva nu o ia efectiv razna, pentru că e cel mai cumplit lucru”, a spus artista.

2005 MTV VMA's Hosted By Diddy
EXCLUSIVE: Kelly Clarkson in Hawaii on vacation.

Kelly Clarkson își va expune toate emoțiile în noul ei album la care lucrează în prezent și care va fi lansat în 2021.
Cu atâtea griji pe cap, cântăreața nu s-a mai preocupat prea tare de aspectul său. Aceasta preferă un look cât mai natural și lejer, pentru că are probleme mai importante decât aspectul fizic.

Foto: 2005, Getty Images

De câțiva ani buni, Kelly are probleme cu kilogramele în plus, însă în ultima vreme a reușit să dea o parte din ele jos. În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, vedeta a fost fotografiată alături de cei doi copii la plajă, nemachiată și îmbrăcată în haine lejere.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri