Jessica Alba Cash Warren / Profimedia Images
Divertisment

Jessica Alba Cash Warren / Profimedia Images

Val de comentarii după ce Jessica Alba a dezvăluit că a sărbătorit 15 ani de căsnicie: „Cei mai mulți se despart după șapte ani”

Jessica Alba și Cash Warren formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar actrița a marcat împlinirea a 15 ani de căsnicie printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Au trecut 15 ani de când Jessica Alba și Cash Warren au pășit în fața altarului, iar cei doi continuă să se iubească, după cum au lăsat să se vadă pe rețelele sociale.

Citește și: Par a fi mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Jessica Alba și Honor, într-o apariție rară, la scurt timp după vacanța din Italia

„15 ani de căsnicie. Te iubesc, Cash Warren”, a scris actrița în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Declarația ei nu a rămas fără ecou, căci numeroși prieteni au racționat în secțiunea de comentarii.

„Simpatici”, a scris actrița Eiza Gonzalez, în timp ce Lizzy Mathis a comentat:„La mulți ani celor doi favoriți ai mei”.

Citește și: Jessica Alba, răvășitoare într-o rochie furou pe coperta Flaunt: Am pornit în carieră cu o mentalitate agresivă pentru a mă putea apăra

„Cei mai mulți oameni se despart după șapte ani, mai ales în ziua de astăzi. Voi n-ați făcut-o și e grozav. La mulți ani”, ”Cel mai norocos bărbat de pe planetă!”, au reacționat și alți prieteni virtuali.

Cum a început relația dintre Jessica Alba și Cash Warren

Jessica Alba l-a cunoscut pe Cash Warren în timp ce lucra ca asistentă a regizorului Tim Story, pe platourile de filmare a ”Fantastic Four”. Atunci, ea era logodită cu Michael Weatherly, însă a decis să pună punct relației. Ulterior, în mai 2008, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, iar celebra actriță era deja însărcinată cu primul copil.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: (L-R) Cash Warren and Jessica Alba attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Acum, ei au împreună trei copii - Honor Marie, de 15 ani, Haven Garner, de 12 ani și Hayes, care a venit pe lume în decembrie 2017.

Citește și: Dieta de vedeta. Ce face Jessica Alba pentru a arata bine si a fi in forma maxima

Despre Jessica Alba se vorbește mereu, însă soțul ei, Cash, trăiește într-un con de umbră. Acesta lucrează tot în industria filmului, fiind producător și regizor, iar în portofoliul său se regăsesc filme precum ”Fantastic Four” (2005), ”Taxi” (2004) și ”Crips and Bloods: Made in America” (2008). De asemenea, el a lucrat și ca producător pentru mai multe documentare și emisiuni televizate. În plus, a fondat un site prin intermediul căruia vinde șosete și lenjerie intimă.

Cash Warren lucrează în industria filmului, însă acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni, întrucât tatăl lui este un star la Hollywood. Mai exact, tatăl lui este Michael Warren, un actor cunoscut pentru rolul interpretat în ”Hill Street Blues”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri