Prințul William și fiica lui, Charlotte
Divertisment

Prințul William și fiica lui, Charlotte / Getty Images

Val de comentarii după ce Kate Middleton a făcut publică o fotografie cu fiica ei: ”Seamănă atât de mult cu tatăl ei!”

Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, a împlinit opt ani, motiv pentru care prințesa de Wales a făcut publică o fotografie inedită, ce a stârnit numeroase comentarii.

Kate Middleton a făcut publică o fotografie de tip portret cu prințesa Charlotte, iar fanii n-au putut să nu observe cât de mult seamănă aceasta cu tatăl ei.

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La mulți ani prințesei Charlotte! Opt ani mâine!”, a fost mesajul făcut public în dreptul fotografiei publicate pe Twitter.

Fotografia inedită, în care prințesa Charlotte poartă o rochie albă cu print colorat și în care zâmbește larg, a stârnit numeroase comentarii printre fani.

Citește și: Kate Middleton a renunțat la una dintre regulile impuse de regina Elisabeta a II-a. Cum a fost fotografiată prințesa de Wales

„La mulți ani prințesei Charlotte. E o nebunie că are deja opt ani. Seamănă atât de mult cu tatăl ei”, „Ce fotografie frumoasă. Îmi amintește de William la vârsta ei!”, „Doamne, seamnănă atât de mult cu tatăl ei!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Prințesa Charlotte, în centrul atenției de Paște

Prințul William și Kate Middleton și-au luat copiii și au participat duminică la slujba de Paște. Prinții de Wales au fost în centrul atenției, însă fanii regali nu i-au scăpat din ochi pe cei trei copii ai acestora, asta pentru că nu de puține ori puștii au avut reacții delicioase la evenimentele importante unde au apărut cu părinții lor. 

De aceasta dată, se pare că micuța Charlotte a fost cea care a provocat un moment adorabil. Puștoaica îl ținea de mână pe tatăl ei atunci când au ajuns la Capela St George duminică dimineața, pentru slujba de Paște, în timp ce fratele ei mai mare, prințul George, mergea în fața lor, iar Louis o ținea de mâna pe mama lor. După ce s-a uitat scurt la fratele ei, micuțul Louis, Charlotte a zâmbit și și-a întors brusc privirea în față. Prințesa, care va împlini vârsta de șapte ani luna viitoare, s-a bucurat să-i vadă expresia facială adorabilă a fratelui său și nu s-a putut opri din zâmbit.

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

Citește și: Prințesa Charlotte, mesaj emoționant de Ziua Mamei dedicat bunicii ei, regretata prințesă Diana: ”Tata îți simte lipsa!”

După ce imaginile au fost publicate în mediul online, fanii regali au susținut că prințul Louis crește extrem de repede și se transformă într-un adevărat membru regal. Louis, care împlinește vârsta de cinci ani pe 23 aprilie, a purtat o pereche de pantaloni scurți albaștri, o cămașă cu cravată și o jachetă elegantă. 

Cei trei copii ai prinților de Wales au primit o mulțime de complimente, atât pentru felul în care au arătat, cât și pentru felul în care s-au comportat. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri