EE BAFTA Film Awards 2023 – Red Carpet Arrivals
Divertisment

Vera Wang. Getty Images

Vera Wang, într-o imagine unică de acum aproape trei decenii. Creatoarea de modă, de nerecunoscut cu părul scurt

Tunsă scurt, Vera Wang pare o cu totul altă persoană, într-o fotografie de acum aproape trei decenii, în care apare alături de fiicele ei. Celebrul designer a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, pentru a marca Ziua Mamei.

În poza din 1995, Vera poate fi văzută în vacanță cu cele două fete ale sale, Cecilia și Josephine, astăzi în vârstă de 34, respectiv 31 de ani.

Renumita creatoare de modă, în vârstă de 74 de ani, a inclus, de asemenea, câteva fotografii mai recente cu ea și fiicele ei.

Vera Wang, adevărul despre felul în care se menține în formă la 74 de ani. Alimentele „interzise” pe care le consumă frecvent

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Wang le-a adoptat pe cele două fete împreună cu Arthur P. Becker. Vera și investitorul american s-au căsătorit în 1989. Și-au spus adio însă după 23 de ani de căsătorie. 

Vera, care are o avere estimată la 650 de milioane de dolari, și-a uimit continuu fanii cu lookul ei care sfidează vârsta.

Secretele celebrei Vera Wang

Ea a vorbit recent, într-o discuție cu reporterii DailyMail, despre îmbătrânire, la Gala DKMS din New York City, în ianuarie.

Ce dietă ține Vera Wang. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale

Vera a explicat: „Cred că, uneori, pe măsură ce îmbătrânesc... îmi este mai frică de dizabilitățile fizice... nu de aspect. Nu sunt total preocupată de felul cum arăt. Îmi iubesc munca și sunt foarte pasionată de jobul meu, de prietenii mei, de fiicele mele... Adică, am o viață foarte plină.”

Întrebată dacă a câștigat mai multă încredere odată cu vârsta, ea a răspuns: „Începând cu jobul de la revista Vogue, unde am fost redactor timp de 17 ani, până la lucrul pentru Ralph Lauren, apoi construirea propriei mele companii, întreaga mea viață a fost despre împuternicirea femeilor”.

Vera a demisionat de la Ralph Lauren la vârsta de 40 de ani și a devenit designer independent de rochii de mireasă, creând ținute personalizate pentru Ariana Grande, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham și Kim Kardashian.

În ceea ce privește posibilitate de a se pensiona înainte de a împlini 75 de ani, în iunie 2024, ea a spus: „Nu sunt încă sigură. Voi fi ca Rafael Nadal... pentru moment, nu”.

Cât despre secretele lookului ei pentru care este adesea invidiată, Wang a menționat evitarea soarelui, dar și menținerea „minții, trupului și sufletului” pentru totdeauna tinere.

„Munca a fost linia mea de salvare care m-a făcut să mă simt relevantă și m-a provocat de-a lungul anilor”, a mai spus ea.

„Cred că mintea este mai puternică decât ar putea cineva să înțeleagă vreodată. Provocările pe care ni le prezintă munca și viața sunt cele care ne ajută să mergem înainte”.

Etichete: vera wang

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri