Vera Wang/ Profimedia
Frumusete

Vera Wang/ Profimedia

Ce dietă ține Vera Wang. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale: „Beau doar apă”

Vera Wang este una dintre cele mai celebre creatoare de modă din lume, iar pe lângă creațiile sale, aceasta uimește și cu aspectul său tânăr și tonifiat. Are 73 de ani, dar continuă să arate ca la 23, lucru care a stârnit curiozitatea tuturor. Iată ce dietă ține Vera și care este secretul siluetei sale de invidiat. 

Cu fiecare apariție, atât în mediul online, cât și la evenimentele mondene, Vera Wang este întrebată ce mănâncă de arată atât de bine. Platformele de socializare sunt pline de comentarii despre silueta ei, mulți fiind surprinși de „frumusețea ai nemuritoare”. În urmă cu ceva timp, Vera Wang a dezvăluit care este secretul său, într-un interviu pentru revista Forbes

Citește și: Are 73 de ani, dar arată ca o puștoaică. Vera Wang, fabuloasă într-o rochie mini, la gala de decernare a premiilor CFDA

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fiică. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară, după aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan fast-food. Beau vodca cu un hamburger și cu patru bucăți de nuggets de pui. Sunt bună la aceste combinații”, a spus Vera Wang, pentru Forbes, anul trecut.

Vera Wang/ Profimedia
Vera Wang/ Profimedia

Deși obiceiurile sale pot părea ieșite din comun, Vera Wang susține că are grijă să mănânce sănătos și face mult sport. În general, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Unul dintre produsele pe care vedeta l-a eliminat total din dieta sa a fost sucul acidulat, ea renunțând chiar și la cel fără zahăr. Aceasta consumă de ani buni doar apă și este foarte mulțumită de decizia sa.  

Citește și: Vera Wang pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. A uimit cu silueta de adolescentă la petrecerea de 73 de ani

„Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru”, spunea Vera Wang, în urmă cu un an. 

Mai mult, creatoarea de modă susține că un alt aspect care o ajută să se mențină mereu tânără este faptul că s-a înconjurat de femei frumoase. Vera stă tot timpul în preajma modelelor care îi poartă hainele pe podium, astfel că se încarcă din plin cu energia lor. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri