Vera Wang, fabuloasă la la gala de decernare a premiilor CFDA (1)
Actualitate

Vera Wang / Profimedia Images

Vera Wang, adevărul despre felul în care se menține în formă la 74 de ani. Alimentele „interzise” pe care le consumă frecvent

Vera Wang, celebra creatoare de modă, a ajuns la vârsta de 74 de ani, dar continuă să fie într-o formă fizică de invidiat și, în plus, a dezvăluit care sunt secretele siluetei ei.

Apreciată mereu pentru felul în care se menține în formă chiar și la 74 de ani, Vera Wang a stârnit numeroase comentarii de-a lungul timpului, mulți întrebându-se ce mănâncă pentru a-și păstra silueta. Deși unii s-ar fi așteptat să aibă o dietă sănătoasă și echilibrată, adevărul este altul.

Potrivit declarațiilor făcute de creatoarea de modă, ea nu poate sta departe de mâncarea de la fast-food, iar deseori consumă chiar și  gogoși umplute cu diferite creme.

„Consum mâncare de la fast-food, îmi comand cam de două ori pe săptămână. Îmi plac și acele gogoși umplute cu cremă de vanilie, sunt absolut delicioase”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Citește și: Are 73 de ani, dar arată ca o puștoaică. Vera Wang, fabuloasă într-o rochie mini, la gala de decernare a premiilor CFDA

Anterior, în 2020, ea a dezvăluit că secretele siluetei pe care o are constă în „muncă, somn, cocktail cu vodcă și lipsa expunerii la soare”.

Vera Wang

„Practic, eu am lucrat toată viața mea, mereu a fost despre muncă. Cred că programul aglomerat mă ajută să mă păstrez tânără și stimulată. Muncesc multe ore, am crescut două fiice. Cred că faptul că am fost mereu aglomerată a fost antidotul pentru sănătate”, a mai mărturisit ea.

Într-un interviu pentru Daily Mail, ea a mărturisit că nu îi este teamă de felul în care ar putea să îmbătrânească, ci mai degrabă de afecțiunile neurologice pe care le-ar putea dezvolta.

Citește și: O bunică de 53 de ani, care se mândrește cu o siluetă de invidiat, e criticată dur: „Îmi spun să pun haine pe mine!”

„Nu sunt preocupată de cum arăt. Îmi iubesc serviciul, sunt pasionată de munca mea, îmi iubesc prietenii și fiicele. Am o viață împlinită”, spunea ea, precizând că o îngrijorează mai tare afecțiunile neurologice care pot să apară odată cu înaintarea în vârstă.

Vera Wang

Printre altele, Vera mărturisea că printre secretele frumuseții ei se numără cocktailurile cu vodcă, un program bine stabilit de somn de nouă ore, dar și evitarea expunerii la soare.

Vera Wang și-a deschis propria companie la 40 de ani și a reușit să-și construiască un adevărat imperiu în lumea modei. Este cunoscută mai ales pentru rochiile de mireasă pe care le creează, ce au fost îmbrăcate de multe celebrități, precum Ariana Grande, Gwen Stefani, Mariah Carey sau Victoria Beckham.

Etichete: mancare , silueta , vera wang , aparitie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?