Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Profimedia
Divertisment

Victoria Beckham/ Profimedia

Victoria Beckham arată ca o puștoaică la vârsta de 48 de ani. Creatoarea de modă s-a îmbrăcat cu cea mai scurtă fustă din garderobă

Victoria Beckham reușește să se mențină în formă și la vârsta de 48 de ani. Creatoarea de modă arată precum o puștoaică, iar acest lucru se poate observa și din postările sale de pe rețelele de socializare. 

Recent, soția lui David Beckham a făcut furori pe contul său de Instagram, după ce a postat o fotografie impresionantă în care și-a etalat silueta de invidiat. Victoria a optat pentru o fustă albă extrem de scurtă, pe care și-a asortat-o cu o bustieră sport, în timp ce se relaxa la bordul unui iaht. 

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Victoria Beckham reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 48 de ani. Creatoarea de modă și-a accesorizat ținuta doar cu o șapcă de baseball și și-a arătat picioarele lungi și bronzate, în timp ce se bucura de soare și de un peisaj spectaculos. 

„Woohoo!!! Este sfârșit de săptămână! (un fel de)”, a scris Victoria Beckham la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea vedetei vine la două săptămâni de când a declarat că să fii slabă este o „atitudine de modă veche”. În cadrul unui interviu, creatoarea de modă a subliniat că în ziua de astăzi femeile moderne își doresc să arate sănătoase și să aibă forme, iar ideea de a fi slabă este de domeniul trecutului.

„Să vrei să fii foarte slabă este o atitudine învechită. Cred că femeile din ziua de astăzi își doresc să arate sănătoase, să aibă forme.”, a mărturisit soția lui David Beckham, potrivit Daily Mail. „Vor sâni, vor posterior. Iar cu cât ești mai voluptuoasă, cu atât rochiile mele îți vor veni mai bine.”, a subliniat vedeta, mărturisind că aceasta a fost deviza ei pentru crearea noii colecții.

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

De asemenea, creatoarea de modă, care este mama a patru copii, a mărturisit că este de părere că această atitudine este eliberatoare pentru femei și îi va inspira pe copiii ei, mai ales pe Harper, fiica ei de zece ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri